Reklama

Reklama

Trosečníci

  • Velká Británie Swept Away (více)
Trailer

Obsahy(1)

Amber je hezká, bohatá a arogantní čtyřicátnice, která nemá děti a v ničem nenachází štěstí. Její manžel, hodný a pasivní Tony, by jí rád udělal radost a proto jí připraví překvapení dovolenou na soukromé lodi plavící se z Řecka do Itálie. Na palubu pozve ještě dva páry, ale věčně nespokojená Amber si svou agresivitu vylévá na všech nejvíc však na lodivodovi, který se jmenuje Giuseppe. Mladý rybář jen těžko snáší nadutost amerických klientů, a hlavně Amber, jež ho přesto přitahuje, má brzy plné zuby. Když však její vinou loď ztroskotá a moře vyplivne dvojici trosečníků na opuštěném ostrově, role se nečekaně obracejí. Teď je pánem situace Giuseppe a Amber je na něm zcela závislá (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (146)

silent cut 

všechny recenze uživatele

A tohle je CO??? moje první reakce by se dala vyložit jako naběh na odpad, jenže ono nic není černobílé...až na sin city, samosebou... Napotřetí z toho totiž vylezl film o dvou lidech, kteří si jaksi museli vyměnit role a jaksepatří si to užili. + neortodoxní anti happy end...neviděl jsem originál, ale madonna mi nevadí a po formální stránce kromě tempa neumím vytknout skoro nic... Proč ne čtyři? Protože je to jen slušně odvedená romantika, která ničím nepřekvapí...Guy Ritchie má přece vždycky na víc!!! ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Jedná se o remake italského filmu z roku 1974 "Travolti da un insolito destino nell'azzurro mare d'agosto" rhttp://us.imdb.com/title/tt0073817/ ežisérky Liny Wertmüller, kde ústřední dvojici ztvárnili Giancarlo Giannini a Mariangela Melato. Lokace okouzlí, zpracování ovšem nikoliv. Takové neslané, přitom moře v záběrech slané je ažaž... ()

Reklama

Sokkk_y 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv je Madonna má nejoblíbenější žena, musím s těžkým srdcem uznat, že jako herečka by si moc dolarů nevydělala. Ale zase musím řict, že je přece jen lepší herečka než Paris Hilton (nebo ne?)... jinak k Trosečníkům. Je to film nemastný, neslaný. Scénář stojí za prd, námět stojí za prd, obsazení stojí za prd. První půlka jakžtakž ušla, ale nedobrovolný pobyt na ostrově v druhé části byla totální kravina. Ostatně to, že je snímek "kvalitní" dokazuje také fakt, že Trosečníci vytěžili z 8 nominací 5 Zlatých malin (včetně Zlaté maliny za Nejhorší herečku roku pro Madonnu :-( ). To se málokterému filmu povede...___Finiš hodnocení: * za unikátní počet Razzie Awards, * za (bohužel) strašný výkon mé Madonny, * za to, že jsem se vůbec na tento film dodíval až do konce, který byl totálně stupidito!!! ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Můžeme to brát jako příklad, když chlapovi bouchnou hormony a v nekritickém obdivu ke své ženě, mizerné herečce, pro ni udělá cokoli, například natočí slátaninu, přestože jinak je ceněný režisér. _____ Nebo to může být tak, že si Guy s Madonnou chtěli udělat hezkou dovolenou v Řecku, a když už s sebou měli kameru, tak něco natočili. ____ Anebo můžeme přihlouplý romantický příběh o ztroskotání u řeckých břehů brát jako ironický pohled na vztah muže a ženy, i kapitalismu a komunismu. _____ Už titulky s kaviárem, vínem v broušených sklenicích a kýčových zlatých špercích dávají návod, že tohle je záměrně přímočará parodie. Což se stupňuje časem, když bohatá panička na lodi psychicky terorizuje a ponižuje nebohého rybáře. Na ostrově se role otočí, ona už není tím, kdo má moc v rukou, protože její peníze zde nic nezmůžou. Náhle jsou bohatstvím fyzická síla a schopnost šikovně přežít. ____ Žena má nad mužem převahu postavením a penězi, muž má nad ženou převahu fyzickou silou. Když mohou, oba svých výhod využijí a poníží toho druhého. ___ Jen v zemi nikoho, bez tlaku společnosti, může dojít k dočasnému smíření i okouzlení, což je ale dočasná záležitost. Po návratu do civilizace se musí oba vrátit ke svým společenským rolím. ____ Kapitalista potřebuje dělníka, dělník potřebuje kapitalistu, ale vždy to bude vztah plný vzájemného opovržení a přitom i závislosti. ()

René.girl 

všechny recenze uživatele

Madonnu prostě zbožňuju, ale musím přiznat, že tohle byla hrůůůůůza na druhou. A ten divnej Řek nebyl o nic lepší. Paradoxně kvůli hrozným hereckým výkonům mi film přišel i vtipný, ale jinak to byla jedna velká katastrofa. Jak mohl Guy Ritchie se svou reputací výborného režiséra vůbec tento film vypustit do světa, to opravdu nechápu. Dala bych jen jednu hevězdičku, ale naštěstí to trošinku (i kdy opravdu jen nepatrně) zachránil ten konec. 25% ()

Galerie (23)

Zajímavosti (9)

  • Madonna hrá postavu Amber Leighton, čo je meno matky Guya Ritchieho. (Mihail123)
  • Snímek se umístil na 20. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném od čtenářů časopisu Empire. (orkadimenza)

Související novinky

Guy Ritchie chystá comeback

Guy Ritchie chystá comeback

16.05.2007

Pro producenta vykročení neobvyklým směrem, pro režiséra naopak návrat ke klasice. To je RocknRolla, nový film Guye Ritchieho. Režisér kultovních britských gangsterek Sbal prachy a vypadni a Podfu(c… (více)

Reklama

Reklama