Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladá dívka Ellen (Lily Collins) bojuje s anorexií. V době svého léčení se seznamuje s nekonvenčním doktorem Williamem (Keanu Reeves), který se za každou cenu snaží Ellen dovést k pochopení, v jak vážném stavu se nachází, a zároveň ji tak nasměrovat správným směrem, aby i přes svůj zdravotní stav mohla žít normální spokojený život. (veru_needy)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (52)

tron 

všechny recenze uživatele

Hlavnou devízou tohto filmu je presvedčivý výkon sympaťáčky Lily Collins. Bez nej (resp. s oveľa horšou herečkou) by to išlo dole o... no proste o veľa bodov. Peknú rolu síce dostal aj Keanu Reeves, ale objaví sa len raz za čas. A fajn sú i hrdinkini spoluhráči v „domove“ (a sestra a tri mamy), ale toto je proste one man show ústrednej postavy. Nie je to síce na Oscara, ale nejakú menšiu, regionálnu cenu by som jej za snahu určite dal. Filmy o anorexii idú mimo mňa, nakoľko som vo svojom okolí nikdy nemal osobu s týmto problémom, ale ak toto necháme bokom, ide o snaživý, dobrý a vcelku vydarený film s viacerými silnými a zaujímavými momentami. Akurát mi to miestami prišlo moc zaliečavé, patetické a románik bol nudný a stereotypný, hoci to medzi hercami pomerne dosť iskrilo. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ellen, resp. Eli by chcela počuť nejaký vševysvetľujúci argument, prečo pokračovať ďalej, ale Neo jej ponúka iba pilulku, vďaka ktorej uvidí skutočnú realitu, ktorej treba čeliť. Čo je vlastne kľúčom k jej šťastiu. Pochopiť to nie je vôbec jednoduché, ľahšie je si merať každý deň obvod lakťa. Rodina taktiež príliš nepomáha, pre mamu je proste bejby, aké by najradšej stále od lásky kŕmila fľaškou a zámienkou pre hádky s ďalšími dospelými ohľadom minulosti. Pritom nové prostredie "domáckej" liečebne a ludia v ňom by mohli byť riešením, len to treba včas pochopiť. Kým nebude neskoro. To the bone nie je ľahko preniknuteľný film, nie je to ani typická americká kvázi feel good indie záležitosť o chorých teenageroch, ale jej prvky obsahuje. 70% ()

Reklama

herr_carter 

všechny recenze uživatele

No, s hodně zamhouřenými zraky a po 4 pivech nakonec uděluji lepší průměr..ten film se šíleně pomalu rozbíhá, vůbec nic se neděje, jenom sledujeme problémy ústřední hrdinky, které opravdu nehraničí s obžerstvím a její začleňování se do nové komunity, které z počátku nemůže nikomu připadat nikterak zajímavá. Postupem času (a četnějšími zjeveními Kijenua) však k tomu filmový divák získá vztah a tak nějak si uvědomí, že anorexie, nebo kterákoliv jiná konfliktní degenerace lidského mozku vs. lidského zažívacího ústrojí vlastně není vůbec žádná prdel. Lily Collins netuším, zda je takhle hubená od přírody, nebo tvrdě "dřela" a vžívala se do své nové role podobně jako to vždycky před každou svou rolí dělával pan DD Lewis, ale je to fakt hnus tohleto. Pohledná holka, co vypadá jako kdyby vylezla z koncentráku a každý večer si měří objem své paže, zda-li už náhodou její hmotnost neatakuje vážných 39 kg....Ble, jdu si dát dvě vaničky tvarohu, trs banánů a zapiju to kefírem.....................moje hodnocení = 7,5 z 10. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Vydržel sem jen první půlhodinu,a vzhledem k tomu,že moje proporce jsou asi třikrát takový jako ty těch debilních holčiček ve filmu,a chu´t k jídlu permanentní,stopnul sem to,protože za těch třicet minut se tam stalo naprostý hovno.Proč se někdo babrá s filmováním podobný kokotiny,na podobně téma.Nechceš jíst,tak zhebni.Jo,trochu povrchní pohled,ale já nejsem žádnej doktor,takže podobný lidi mám u prdele.kravina.10% ze slušnosti. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Priznám sa, bál som sa spočiatku, že budem mať problém s postavami. Luke mi liezol pekne na city, ale ako sa dej rozvíjal, postupne som ho začal spoznávať a nakoniec mi vliezol pod kožu, ako i hlavná hrdinka Eli. Síce Megan mi bola ukradnutá i s celou svojou tehotenskou záležitosťou a myslím si, že tam absolútne nemusela byť . Film ma prekvapil s výbornými dialogami a dokonca sa dá u neho i v kľude najesť! 70% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (6)

  • Celosvětová premiéra proběhla 22. ledna 2017 na filmovém festivalu Sundance. (ČSFD)
  • Netflix kúpil práva na film za 8 miliónov amerických dolárov. (belinko)
  • Tak ako Ellen, rovnako aj jej predstaviteľka Lily Collins trpela v teenegerskom veku anorexiou. (belinko)

Reklama

Reklama