Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V odvážné komedii Holky na tahu uspořádá pětice nejlepších kamarádek z vysoké školy (v podání Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Jillian Bell, Ilany Glazer a Zöe Kravitz) víkendové setkání po deseti letech v podobě divoké dámské jízdy v Miami. Jejich nespoutané řádění ale nabere překvapivě zlověstný směr poté, co se jim nešťastnou náhodou podaří zabít striptéra. Zatímco se v nastalém zmatku pokoušejí přijít na to, co si počnou, zažívají další a další bizarní příhody, které je v průběhu celé noci sblíží více než kdy předtím a pomohou jim zvládnout situace, ve kterých na podpoře přátel a kamarádů záleží nejvíce. (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (170)

Knightey 

všechny recenze uživatele

No tenhle film ci typ komedie staci videt asi jen jednou a dost. Po druhe bych na to do kina rozhodne nesel a hooodne bych se rozmyslel si to pustit znova i doma na TV. Libil se mi tam akcent jedne herecky a Scarlett Johansson ale jinak opravdu docela nuda. Nekolika scenkam se clovek zasmeje ale je tam mnohem vice nudnych pasazi, kdy se chce cloveku spat ci odejit od toho... ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Keď niekto charakterizuje svoj film ako komédia, nemusí to byť vždy pravdou. Táto "zábavná" dámska jazda je skôr hlúpa, naivná, infantilná. Ženské osadenstvo je konfrontované s minimom vtipných scén, ale zato maximom ničnehovoriacich dialógov. Je mi záhadou, prečo vstúpila do tohto projektu Scarlett Johansson... Ale každý má právo na omyl. ()

Reklama

Coliseum 

všechny recenze uživatele

S naprosto, v tomhle případě, mysoginní umanutostí konstatuju, že Jillian Bell je ta nejodpornější píča, co svět stvořil. Minimálně v týhle roli (pokud je to veganka, kuřačka, co ráda whisky a posluchačka shellac a unsane, beru zpět). Scarlett ta vtipná poloha jde taky čim dál míň (jestli jí kdy šla) a Zoë je na můj vkus až příliš kosternatá (a byť má prostor, tak hodně monotónní). Ilana a Kate za mě sympatický, ale nevytrhnou to ani v zákrutě. A vážně mi uniká americká obsese pyji a nekonečný poukazování na spojení falus = třeskutej humor. ()

waska 

všechny recenze uživatele

Zase jeden film u kterého jsme se v kině se ženou řezali smíchy. Což o to, je to totální kravina, ale například Peterova linie je fakt dokonalá, přízvuk Kate McKinnon jakbysmet, Scarlett skvělá a nádherná jako vždy, krátké vlasy jí obzvlášť sluší. Demi Moore potěší. Prostě a jednoduše, jako jednoduchá zábava na nedělní večer dokonalé. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Predpremiéra v Boroch dopadla presne tak, ako som očakával. Čiže skutočne nie som cieľovka podobných typov komédií a to nemám na mysli fakt, že ide o komédiu pre tridsiatničky, ale že ide o mainstreamovú bláznivú komédiu, ktorá sa snaží osloviť čo najširšie publikum. Výsledkom je celá rada predvídateľných dejových klišé a neskromne priznávam, že všetky zvraty som odhadol absolútne presne. Niekoľko fórikov je fajn, lenže ak sú navešané na podobnom tvare, aký je terčom hollywoodskych paródií už pár desiatok rokov, je to vlastne iba mrhanie komediálnym potenciálom konkrétnych situácií. Podobne sklamaná z povrchnosti a prvoplánovosti filmu bola aj moja 33 ročná kamoška, s ktorou sme si to spoločne s veľkým popcornom v ruke pretrpeli. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (2)

  • Celosvětová premiéra proběhla 12. června 2017 v New Yorku. (BMW12)
  • Natáčelo se ve státech New York a Kalifornie (Hermosa Beach). (BMW12)

Související novinky

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Reklama

Reklama