Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V odvážné komedii Holky na tahu uspořádá pětice nejlepších kamarádek z vysoké školy (v podání Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Jillian Bell, Ilany Glazer a Zöe Kravitz) víkendové setkání po deseti letech v podobě divoké dámské jízdy v Miami. Jejich nespoutané řádění ale nabere překvapivě zlověstný směr poté, co se jim nešťastnou náhodou podaří zabít striptéra. Zatímco se v nastalém zmatku pokoušejí přijít na to, co si počnou, zažívají další a další bizarní příhody, které je v průběhu celé noci sblíží více než kdy předtím a pomohou jim zvládnout situace, ve kterých na podpoře přátel a kamarádů záleží nejvíce. (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (170)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Opět jsem se nepoučil a vyhlídl si film s mou oblíbenou Kate McKinnon, ale Zoë Kravitz to vždycky vyváží. Nuže, dle očekávání jsem dostal veleprůměrnou babskou komedii, která bohužel vyznívá stejně jako v traileru, kde vtipy nefungují a všemožné výjevy Kate a Jillian znervozňují už od prvního setkání s její postavu. U Scarlett se pořád nemůžu rozhodnout, jestli mě spíš v celém filmu otravovala nebo měla prostě hroznou roli, ale spíš šlo o jednotlivé situace, rozhodně ale film netáhne tak, jak se asi očekávalo. Otázkou tedy zůstává, proč jsem na to vlastně koukal, ale tak nějak toužebně jsem doufal, že se alespoň semtam zasměju (jeden cissexual je ale málo). PS : navzdory všemu mě potitulkovka vázně ohromila a docela jsem zíral. ()

Knightey 

všechny recenze uživatele

No tenhle film ci typ komedie staci videt asi jen jednou a dost. Po druhe bych na to do kina rozhodne nesel a hooodne bych se rozmyslel si to pustit znova i doma na TV. Libil se mi tam akcent jedne herecky a Scarlett Johansson ale jinak opravdu docela nuda. Nekolika scenkam se clovek zasmeje ale je tam mnohem vice nudnych pasazi, kdy se chce cloveku spat ci odejit od toho... ()

Reklama

Chundys 

všechny recenze uživatele

Jediné co na tomto filmu bylo vtipné byla Pipa neboli Kiwi a snoubenec Peter, jinak opravdu slabota, což je škoda, protože bych fakt rád viděl zase nějakou pořádnou komedii, Kdo ví, třeba se to někomu někdy zase povede. Nechci se vracet o 10 let zpátky, kdy komedie, ještě byli filmy pořádné a opravdu se člověk pobavil u pořádné krásné parádní komedie... ()

JustMeeKatie 

všechny recenze uživatele

V poslední době se s těmihle trapnějšími americkými komediemi roztrhnul pytel. Nejdřív Pobřežní hlídka, teď Holky na tahu... Oba filmy spolu mají mnohé společné. Život vám nezmění a navíc obsahují klasické nechutné vtipy. Kolikrát si říkám, proč herci - jako v tomto případě třeba Scarlett Johansson - co jsou úspěšní, přijímají role v takových filmech. Fakt je ten projekt zaujme nebo jde o peníze? To se asi nedozvíme. Nicméně byť se jedná o takovou filmovou blbost, která je spíše cílená na ženy, koukat se na to dalo. Dokonce jsem se i párkrát zasmála, hlavně teda během scén s mou milovanou Kate McKinnon, která zde byla skvělá a její miloučký australský přízvuk se mi moc líbil. K Holkám na tahu se asi už nevrátím, ale je to podívaná, na kterou se dá kouknout během nudnějšího odpoledne nebo, příhodně, během dámské rozlučky se svobodou. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Pořádně ulítlá dámská jízda, občas bizarní přes čáru. Komedie cílí na nenáročné diváky lacinými vtípky, které plní svůj účel, ale zbytek sahá na paty podprůměru a trapnosti. Postavy jednotlivých žen bych ve svém životě nechtěl nikdy poznat a občas jsem si říkal, že tyto charaktery patří do blázince. V některých pasážích dialogy opravdu nudí a scéna po scéně je jako den a noc. Zápletka je naprostý výplach, ale naštěstí se pořád něco děje. Chtělo to více scén na benzínce, ale závěr se nese v tak zběsilém tempu, který nakonec i baví......5/10 ()

Galerie (54)

Zajímavosti (2)

  • Celosvětová premiéra proběhla 12. června 2017 v New Yorku. (BMW12)
  • Natáčelo se ve státech New York a Kalifornie (Hermosa Beach). (BMW12)

Související novinky

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno