Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při letu na palubě Boeingu se v jednom okamžiku probouzí několik pasažérů. Ovšem ostatní, včetně posádky, z paluby letadla záhadně zmizeli. Muselo se to stát během pár desítek minut od startu. Na palubě je však jako cestující i pilot, který se ujme řízení. Letadlu se podaří bez větších problémů přistát, ovšem zdá se, že v liduprázdném světě. Brzy se ale začínají objevovat Časožrouti… Televizní adaptace stejnojmenné novely Stevena Kinga. (pfa)

(více)

Recenze (128)

humanbeing 

všechny recenze uživatele

První polovina je vynikající, má skvělou atmosféru a je dost napínavá. Možná by Tom Holland udělal lépe, kdyby ji o půl hodiny protáhl a Časožrouty na rychlo ukončil, protože druhá část je podstatně slabší. Atmosféra je řidší, částečně se mi nelíbil vývoj příběhu (nevím nakolik je to věrné knižní předloze) a především film ničí příšerné počítačové efekty. Každopádně na televizní film to ujde. 7/10 ()

juta 

všechny recenze uživatele

Tři hodiny mi Časožrouti ukradli, pancharti. :D Knihu jsem nečetl, tak nemůžu soudit, zda je lepší jak film, ale určitě je, protože film nedokáže nahradit představivost, kterou si vytvoříte čtením knihy. I když je doba s Časožrouty dlouhá, mně to uteklo celkem rychle, i když jsem byl na oslavě narozenin. Děj je v pohodě, pár zvratů, klasika. ()

Reklama

Smileface 

všechny recenze uživatele

Časožrouti jsou televizní film podle Stevena Kinga a televize ho většinou(Stejně jako jiné adaptace TO nebo Posledni Boj) vysílají rozdělené.Nutno dodat,že naočit 180 minut takhle zajímavého filmu na celkem logických závěrech,které však velmi často pokulhávají(např. časová trhlina jako svítící tunel nebo vytažení nože zabrání vnitřnímu krvácení???:-)) je určitě složité.Proto dávám lepší ***1/2 ()

chalp 

všechny recenze uživatele

Na stopáž 180 minút a podtitulok TV film, ozaj vymakaná atmosférická záležitosť.Po všetkých tých negatívnych komentároch osočujúce triky, obsadenie a vlastne všetko som čakal to najhoršie a prekvapivo som dostal jednu z najlepšie sfilmovaných Kingoviek!A triky sú myslím adekvátne k rozpočtu a roku vzinku, na mňa nijako smiešne, alebo rušivo nepôsobili nakoľko si ich tam divák užije sotva 5 minút. ()

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

Před filmem jsem četl výbornou novelu. Film je i na televizní dílo neuvěřitelně laciný a se špatnými triky, to musíte ignorovat. Jinak se velmi věrně drží knihy. Drtivá většina herců je dost špatných a vytváření vztahů mezi nimi nefunguje ( částečně způsobeno i dabingem ). Přesto nakonec dávám tři, protože atmosféra beznaděje a tajemna, které se blíží, tu je a taky dobrý hlavní hudební motiv. Taky si myslím, že Časožrouty je opravdu dost těžké zfilmovat. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Autor předlohy Stephen King si ve filmu zahrál malou roli předsedy bostonské rady, která se objeví na letištní dráze v představách Craiga Toomeyho (Bronson Pinchot). (fisus)

Reklama

Reklama