Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při letu na palubě Boeingu se v jednom okamžiku probouzí několik pasažérů. Ovšem ostatní, včetně posádky, z paluby letadla záhadně zmizeli. Muselo se to stát během pár desítek minut od startu. Na palubě je však jako cestující i pilot, který se ujme řízení. Letadlu se podaří bez větších problémů přistát, ovšem zdá se, že v liduprázdném světě. Brzy se ale začínají objevovat Časožrouti… Televizní adaptace stejnojmenné novely Stevena Kinga. (pfa)

(více)

Recenze (128)

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Knižní předlohu jsem bohužel nečetla, takže jsem byla v první části docela příjemně napjatá a plná očekávání, co se vlastně nakonec stane - jenže když pak na řadu přišly ty neuvěřitelně lacině a směšně vypadající trikové sekvence, takřka všechna tísnivá atmosféra byla tatam. Přesto nemůžu říct, že by se mi snímek vyloženě nelíbil - dokonce bych se klidně ráda podívala znovu. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

V knižní (povídkové) předloze děj bez problémů funguje, ve filmu vyznívá vyústění s časožrouty velmi hloupě a směšně. I přes béčkové zpracování, občasné logické kiksy, slaboučké efekty a prkenné (ne)herecké obsazení (s výjimkou Davida Morse, který překlonil mé hodnocení ze dvou na 3*) se jedná o vcelku povedenou adaptaci Kingova díla. 55% ()

Reklama

Rami 

všechny recenze uživatele

Dávám 3 hvězdičky za originální nápad. Dal bych i 4 za první část, ale ta poslední mě trochu zklamala a jen prozradila (díky nepovedeným trikovým pasážím), že se jedná o Béčko (které ale klidně mohlo být skvělým filmem od A do Z). Hvězdičky strhávají především nevyrovnané výstupy (přehrávání a nevěrohodnost) některých herců. Hlavním kladem je napjatá atmosféra. Inu, škoda. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Kingovu předlohu jsem dosud nečetl a ani po dvou zhlédnutí této filmové verze (2x90 minut) se k tomu nechystám. I když zvědavost, zda je to stejně nudná a nezajímavá sračka, je docela veliké. Přitom první film je poměrně dost napínavý, ten druhý to ale všechno zavede do hodně nepříjemných vod. K tomu ještě ploché postavy (v jednom případě doslova) a vševědoucí slepá holčička, podobné postavy mi prostě pijou krev a kazí jakýkoliv příběh. Obrovská slabota. ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Ludia cestuju lietadlom a niektorý pritom zaspú z ničoho nič. Ked sa niektorý zobudia zistuju velmi zlú pravdu. Skoro všetci sa ztatili. Posádka ale pristane s lietadlom na neznáme miesto a keď vystúpia zistujú, že ludia tu vobec niesu ako keby sa ztratili a všetko čo tu je napr. pivo, a ine potraviny sú bezchuti ale keď idú naspať do lietadla s ktorým prišli, veci sú tam v poriadku. Ochutnanie koly alebo piva tu chutí skvelé ako keď boli tam vonku. Lenže Onedlho idú po nich časožrúti a ničia všetko okolo budú musieť odletiet stadial. Celkovo sa jedná o velmi zaujímavy film s dobrým dejom i keď tých časožrútov mohli spraviť lepšie. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Autor předlohy Stephen King si ve filmu zahrál malou roli předsedy bostonské rady, která se objeví na letištní dráze v představách Craiga Toomeyho (Bronson Pinchot). (fisus)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno