Reklama

Reklama

Zabít Gunthera

  • USA Killing Gunther (více)
Trailer 1

V komedii, která se odehrává ve světě nájemných vrahů, si několik mladých neostřílených zabijáků najme štáb dokumentaristů, aby získali nezvratný důkaz, že právě oni zabili největšího z nechvalně proslulých zločinců všech dob – Gunthera. Jenže Gunther o jejich plánu ví a je odhodlaný učinit jim ze životů peklo. Začíná závod s časem, ve kterém se z lovců rychle stává štvaná zvěř. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (184)

LukeUp 

všechny recenze uživatele

Něco tak absurdního jsem už dlouho neviděl a když tam 15 minut před koncem vtrhne Arnold, tak je vymalováno. Pořád přemýšlím, jak moc špatně na tom asi je, že se zaprodá k něčemu takovému, ale ono to bylo natolik stupidní, až to vlastně jako jednohubka na jeden večer docela zafungovalo. Samozřejmě s notnou dávkou alkoholu a bez očekávání čehokoliv je to asi trochu lepší. A slyšet v titulkách Arnolda zpívat? To je bonus minimálně za tu třetí hvězdu. :D ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Jsem tak ráda, že jsem si na konec svého Arnold maratonu nechala zrovna tento film. Samozřejmě je to strašná blbost a jsou tam hluchá místa, ale myslím, že nejde Taranu Killamovi upřít, že do Killing Gunther vložil krev, pot a slzy, a to já zase oceňuji. Kdyby dostal příležitost se v tomhle žánru trochu vypracovat, tak by mohl být zatraceně dobrý. A nebo si jenom splnil svůj sen a srandě je konec a to by bylo taky v pořádku. -"Enhance image." ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Parodický mockument zaznamenává úsměvné snažení (a nezdary) svérázných nájemných zabijáků, jak se stát nejlepšími v oboru tím, že sprovodí ze světa eso no. 1. Nicméně se také dlouze a bezradně zamotává v kruhu v momentech, které mají být zábavné asi jenom tím, že se přecitlivěle sesype či zamiluje vyšinutý vrahoun. Nástup Arnolda na závěrečnou půlhodinku rozjasní den, protože si roli užívá, charizmatem ostatní válcuje a jeho protřelý plán, jímž demonstruje svůj náskok, nepostrádá vtip ani koule. ()

Eraserhead odpad!

všechny recenze uživatele

Nejotřesnější film v jakém se Arnie objevil (ano, Herculese v New Yorku jsem viděl). Jediná úleva je, že se zjeví až po hodině filmu a fanda tak nemusí trpět tím, že by to byla primárně Arnoldova vina (i když jeho zdejší kreace je taky děs). To Taran Killam - neschopnějšího scénáristu a především režiséra těžko pohledat. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Jak tak koukám pod sebe na rozrušující se kolegáčky, zásadním nedorozuměním je, že se film prezentuje coby akční komedie. Ve skutečnosti se jedná o parodii, což, nevím proč, tvůrčí tým nepřiznal. A jako parodie to má své lepší momenty, že. A také horší. Ve druhé půli spíše ty horší. Pokud však divák k látce přistupuje s vědomím, že není, a to ani zdaleka, sesmatlána na vážno, může v klidu přežvykovat a nemá důvodů k hysterii. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

Reklama

Reklama