Reklama

Reklama

Zabít Gunthera

  • USA Killing Gunther (více)
Trailer 1

V komedii, která se odehrává ve světě nájemných vrahů, si několik mladých neostřílených zabijáků najme štáb dokumentaristů, aby získali nezvratný důkaz, že právě oni zabili největšího z nechvalně proslulých zločinců všech dob – Gunthera. Jenže Gunther o jejich plánu ví a je odhodlaný učinit jim ze životů peklo. Začíná závod s časem, ve kterém se z lovců rychle stává štvaná zvěř. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (182)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pokud jde o Arnolda a zvrat, tak dobrý. Nicméně jinak žádná hitparáda. Ne že bych se ani jednou nezasmál, ale v zásadě je to tak, jak píše Tuxedo - v hlavní roli jsou ty nejohranější fórky, které se Killam ani nesnažil podat nějak neotřele. Navíc ten mockumentary styl mi místy lezl na nervy. Každopádně nic moc jsem nečekal, takže jsem si alespoň ušetřil zklamání. 25% ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Malá gangsterka s nadhledem a humorem podobným americké verzi Kanclu mi až překvapivě sedla. Každá z najmutých postav měla svoje roztomile idiotské mouchy, které vám při sebemenší akci s ladností zabijáka dokazovali. Po překročení půle jsem marně pátral, kde je náš Arnie a hle, doma v pyžamu a má to skvěle připravené. Celý zbytek filmu si doslova urval pro sebe a vůbec mi to nevadilo. Srandovní překvápka a slyšet zpívat terminátora country písničku, nikde tady ani ve vesmíru se to už nestane. :) Tak nízké hodnocení si nezaslouží. 65% ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se podíval na základě zdejšího nízkého hodnocení, protože jsem doufal, že mě tvůrci nechtěně pobaví podobně, jako tým, který natočil sérii filmů Sharknado. Nestalo se tak. Tak zoufale se tlačilo na pilu v oblasti humoru, až vznikla podivná, trapná záležitost, na niž jsem se skoro styděl dívat. Jediným vtipným kouskem tak zůstalo rozstřílení CGI hada a hvězdičku jsem udělil Arnoldovi za jeho nezaměnitelný přízvuk. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Blake (Taran Killam) sestaví a vede tým svérázných zabijáků, který má odstranit nejlepšího hitmana na světě. Najít a zabít Gunthera (Arnold Schwarzenegger) nebude vůbec jednoduché, protože je prostě nejlepší... Arnie se na scénu dostává teprve v čase 1:07:44 a uvede se slovy: "Put your weapons down." Arnold hraje v regulérní vedlejší roli, která nebyla vůbec špatná, ale mohl dostat větší prostor. Country písnička v závěrečných titulcích byla třešničkou na dortu. Schwarzenegger byl také výkonným producentem. Snímek mě jako celek vůbec nezaujal a při opakované produkci bych si pustil pouze Arnieho scény (necelá čtvrthodina). Hlavní hvězdou filmu je (bohužel) Taran Killam, který to celé napsal, režíroval a produkoval. Gunther se vrátí ve filmu THE GUNTHER WHO LOVED ME (pokud tenhle vydělá nějaké peníze). HODNOCENÍ 40% ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Těch 15 minut, ve kterých vystupuje Arnold, je docela zábavných. Zbytek je nenápadité mockumentary, s humorem spočívajícím v tom, že ostřílení nájemní vrazi jsou zesměšňováni těmi nejprofláklejšími způsoby (někdo nesnese pohled na krev, hlavní drsňák brečí jak malá holka, inkognito akce nevyjde, protože si všichni vezmou nevhodné převleky). ()

Galerie (37)

Zajímavosti (7)

  • Natáčelo se v Burnaby a Surrey (Britská Kolumbie, Kanada). (griph)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno