Reklama

Reklama

Tři kamarádi, Honza, Petr a Karel, uspořádají v bytě párty, na kterou si kromě pizzy objednají i luxusní prostitutku Nicol. Ta se však předávkuje kokainem a zemře. Zděšení mladíci netuší, jak si se situací poradit. Nicolin pasák Iggy dá raději od všeho ruce pryč. Poslíček s pizzou nebo osamělá neukojená sousedka mladíkům samozřejmě starosti spíš přidělají, než aby jim pomohli. Po vzrušené debatě se kamarádi rozhodnout zbavit těla. Jenže napřed musejí sehnat auto. To se jim nakonec podaří, ale jejich problémy tím zdaleka nekončí. Vychytralý podvodníček totiž prodal mladíkům vůz nájemného zabijáka, který se ihned vydává po jejich stopách... (Magic Box)

(více)

Recenze (269)

Musak 

všechny recenze uživatele

Docela me prekvapuje, ze na tenhle film je tolik negativnich recenzí...ale asi je to proto, ze vetsina lidi bere Brak prilis vazne a ne jako parodii na uplne vsechno...Brak je film, ktery je v ceske kinematografii necim naprosto originalni...asi v tom ze vetsina hercu nejsou zadny profici ale obycejni kluci ze Zlinske filmove skoly. ...Nevim jak ostatnim ale me vetsina ceskych filmu prijde jako by byla delane podle jedne sablony a prave Brak se naprosto vymyká Videl sem ho vic nez 10x a vzdycky sem nasel neco co driv ne...napriklad kdyz prijizdeji na misto kde budou pit tequilu, tak zaber na auto jak prijizdi, je pozpatku (a takovych malickosti je tam spousta)...kdyz pridam hlasky ktery se pro mnoho lidi v mem okoli stali naprosto kultovnimy..a ze jich ve filmu je v skutku nespočetně, pak výbornou kameru a to vše podpořený dokonale vybranou muzikou, tak proste musim dat 5 hvezdicek! ()

kujon odpad!

všechny recenze uživatele

Šunt, hnus, prostě dílo zralý tak akorát na to ho spláchnout do hajzlu. Nesmyslná splácanina rádoby vtipnejch hlášek, herecký výkona alá Chuck Norris, dialogy ...... Né, nebudu se rozčilovat :) Tu hodinku a půl, co jsem u toho paskvilu strávil, jsem měl radši věnovat něčemu hodnotnějšímu, kupříkladu jít na autogramiádu Uwe Bolla, i tam bych se bavil víc... fuj ()

Reklama

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Jedna věc je natočit scény které mají mít hlubší význam/něco parodovat a nepodat je přitom trapně; druhá je poskládat je za sebe do filmu tak, aby dávaly smysl a bavil tak jak film má. Ani jedno se nepovedlo. A ještě se přitom tváří super světově. Děkuji ale tohle ne. Za řemeslnou stránku si to sice druhou hvězdičku zasloužilo, nicméně mé zdravé svědomí mi za ni nedá spát. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

"Ty kopie opičí lebky, co se do toho vůbec pleteš?" Dle mého názoru velmi povedený český snímek obsazený výběrem českých hvězd (J.Korn, B.Štěpánová, Vrtulník M.V., V.Škutletý apod.) Bez hlubšího přemýšlení, bez očekávání a bez nároku na složitou zápletku dojde k uvolněné zábavě a potěšení jak zraku tak sluchu. Akci s kamarády v mládí když odjeli rodiče zažil snad každý a zde se děj opravdu přibližuje (samozřejmě s výjimkou exnutí P.Wild) realitě. To že režisér nechal převážně volnou ruku při dokreslování scén většíne herců hodnotím nadmíru pozitivně. Film působí uvolněně a hlášky kterých se dočkáme hlavně od Vrtulníka, třech hlavních hrdinů a Fabia v podaní M.Moravce skutečně pobaví. Doporučuji shlédnout včetně bonusového materiálu - film o filmu! "Co budeme dělat s tou kurvou? Co by necháme ho tam vykysat zmrda malýho! Ja myslel tu v koupelně" ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám nič proti marihuane, ani proti ľuďom, ktorí ju uživajú. Ale čumeť na bandu mizerných hercov, ktorí hulia jedného joina za druhým a popri tom vedú oplzlé, nechutné reči plné vulgarizmov a tupého slengu, nedokážem tolerovať. Herecké výkony a dialógy sú skutočne niečo otrasné. Narážky a parafrázy scén zo známych hollywoodskych filmov sú skôr trapné ako smiešne. Kamera sa chce tváriť štýlovo, moderne, ale v konečnom dôsledku je to len lacná, nepodarená kópia dávno používaných techník. Soundtrack suchý, bez šťavy. Karel Spěváček, ktorý si zrežíroval svoj vlastný scenár, zrejme bude pracovitý, ambiciózny mladý muž, no ako filmový tvorca zatiaľ je to dosť veľká bieda. Jeho prvý film nie je len „Brak“, ale predovšetkým ukážkový odpad!. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Producentom debutového filmu Karla Spěváčka je akciová spoločnosť Ateliéry Bonton Zlín. (Smok)
  • Film vznikol v spolupráci s Vyššou odbornou školou filmovou a spoločnosťou Whisconti. Týmto projektom dochádza k naplňovaniu zámeru spoločnosti produkovať popri klasických filmoch tiež dlhometrážne nízkorozpočtové filmy s maximálnou účasťou mladých talentovaných tvorcov a technikov. (Smok)
  • Natáčeno v okolí Zlína, v Luhačovicích a bývalém lomu Drysice. (M.B)

Reklama

Reklama