Reklama

Reklama

Tři kamarádi, Honza, Petr a Karel, uspořádají v bytě párty, na kterou si kromě pizzy objednají i luxusní prostitutku Nicol. Ta se však předávkuje kokainem a zemře. Zděšení mladíci netuší, jak si se situací poradit. Nicolin pasák Iggy dá raději od všeho ruce pryč. Poslíček s pizzou nebo osamělá neukojená sousedka mladíkům samozřejmě starosti spíš přidělají, než aby jim pomohli. Po vzrušené debatě se kamarádi rozhodnout zbavit těla. Jenže napřed musejí sehnat auto. To se jim nakonec podaří, ale jejich problémy tím zdaleka nekončí. Vychytralý podvodníček totiž prodal mladíkům vůz nájemného zabijáka, který se ihned vydává po jejich stopách... (Magic Box)

(více)

Recenze (269)

Oskar 

všechny recenze uživatele

Ne Snowboarďáci, ale Brak je prvním českým pokusem o prcičkomedii. Úplně zanedbatelný zbytečný film s příšernými projevy "herců" (hlavně ten poslíček s pizzou je hrozný) a jen občasným vtipným nápadem (použití písně S cizí ženou v cizím pokoji). Mraky odkazů na jiné filmy, ale žádný pilíř, který by Braku umožňoval stát na vlastních nohou. Přitom to není parodie. Jen prachsprostá vykrádačka za pár korun s děsným obsazením a velmi mlhavou představou o řemesle. 10% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Kámošům a chlápkům s velkým ptákem v kápi nikdy nevěř." Tak nakonec to přišlo. Poučení. A to už jsem ho ani nečekal. Pořád se totiž jen hulilo, chvástalo, plácaly se nesmysly a já jsem v tom marastu patrně z nudy objevil talent - Paulu Wild. Ta holka zahraje všechno - prostitutku i mrtvolu, což bylo úžasné. Ale kdybych při sledování měl po ruce toho ukecaného Pizza mužíka, tak by se asi jely schovávat dvě mrtvoly a nebylo to by to ani o kousek zábavnější. ()

Reklama

Lima 

všechny recenze uživatele

Prvních deset minut se děj slibně rozjíždí, ale příchodem trapného poslíčka to jde s filmem "od desíti k pěti". Režie je podivná, místy je film velmi zmateně nastříhaný a jediné, co je na něm stojí za zmínku, je skvělá kamera a soundtrack. Herecké výkony jsou mnohdy příšerné, vrcholem je přehrávání "vrtulňase" Viktoříka a krátký výstup producenta Melounka. Ono by nevadilo, že je tenhle film přiblblej. Horší je, že je strašně nudnej. Těch několik odkazů na kultovní filmy to nezachrání. Zkrátka - český Tarantino či Kevin Smith se nekoná, ti to umějí mnohem lépe. A hlavně nenuděj. ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Jednu za úpornou snahu, za dva tři slušné vtípky a za to, že jde o film české provenience. Zbytek je tak neumětelský, křečovitě pohodový, oplývající tak příšerným scénářem a tak nehoráznými herci, že je to opravdu k nevydržení. Směšné (ovšem v naprosto nesměšném smyslu slova). 10% ()

hot_spot 

všechny recenze uživatele

Pár citací na tarantinovky a jedna podařená hláška na deset minut ještě černohumornou pecku neudělají. Jasně, některé momenty v první polovině filmu mě opravdu bavily, ale idiotská poslední půlhodina s naprosto zbytečným Jiřím Kornem zadupaly veškerý potenciál do země. Dobrý český film takového ražení se opět nenašel a nejspíš ani dlouho nenajde. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Natáčeno v okolí Zlína, v Luhačovicích a bývalém lomu Drysice. (M.B)
  • Film vznikol v spolupráci s Vyššou odbornou školou filmovou a spoločnosťou Whisconti. Týmto projektom dochádza k naplňovaniu zámeru spoločnosti produkovať popri klasických filmoch tiež dlhometrážne nízkorozpočtové filmy s maximálnou účasťou mladých talentovaných tvorcov a technikov. (Smok)
  • Producentom debutového filmu Karla Spěváčka je akciová spoločnosť Ateliéry Bonton Zlín. (Smok)

Reklama

Reklama