Reklama

Reklama

Tři kamarádi, Honza, Petr a Karel, uspořádají v bytě párty, na kterou si kromě pizzy objednají i luxusní prostitutku Nicol. Ta se však předávkuje kokainem a zemře. Zděšení mladíci netuší, jak si se situací poradit. Nicolin pasák Iggy dá raději od všeho ruce pryč. Poslíček s pizzou nebo osamělá neukojená sousedka mladíkům samozřejmě starosti spíš přidělají, než aby jim pomohli. Po vzrušené debatě se kamarádi rozhodnout zbavit těla. Jenže napřed musejí sehnat auto. To se jim nakonec podaří, ale jejich problémy tím zdaleka nekončí. Vychytralý podvodníček totiž prodal mladíkům vůz nájemného zabijáka, který se ihned vydává po jejich stopách... (Magic Box)

(více)

Recenze (269)

Lima 

všechny recenze uživatele

Prvních deset minut se děj slibně rozjíždí, ale příchodem trapného poslíčka to jde s filmem "od desíti k pěti". Režie je podivná, místy je film velmi zmateně nastříhaný a jediné, co je na něm stojí za zmínku, je skvělá kamera a soundtrack. Herecké výkony jsou mnohdy příšerné, vrcholem je přehrávání "vrtulňase" Viktoříka a krátký výstup producenta Melounka. Ono by nevadilo, že je tenhle film přiblblej. Horší je, že je strašně nudnej. Těch několik odkazů na kultovní filmy to nezachrání. Zkrátka - český Tarantino či Kevin Smith se nekoná, ti to umějí mnohem lépe. A hlavně nenuděj. ()

DDT 

všechny recenze uživatele

Po přečtení všech možných recenzí jsem byl připraven opravdu na leccos, kromě jednoho - nudy. Dokonce se mi podařilo na chvíli i usnout..... Ono vlastně zaspat druhé zhruba dvě třetiny filmu možná vůbec neuškodí, v "ději" o nic nepřijdete a aspoň neuvidíte Kornova zabijáka, jednu z nejtrapnějších postav v českém filmu posledních let. ()

Reklama

Musak 

všechny recenze uživatele

Docela me prekvapuje, ze na tenhle film je tolik negativnich recenzí...ale asi je to proto, ze vetsina lidi bere Brak prilis vazne a ne jako parodii na uplne vsechno...Brak je film, ktery je v ceske kinematografii necim naprosto originalni...asi v tom ze vetsina hercu nejsou zadny profici ale obycejni kluci ze Zlinske filmove skoly. ...Nevim jak ostatnim ale me vetsina ceskych filmu prijde jako by byla delane podle jedne sablony a prave Brak se naprosto vymyká Videl sem ho vic nez 10x a vzdycky sem nasel neco co driv ne...napriklad kdyz prijizdeji na misto kde budou pit tequilu, tak zaber na auto jak prijizdi, je pozpatku (a takovych malickosti je tam spousta)...kdyz pridam hlasky ktery se pro mnoho lidi v mem okoli stali naprosto kultovnimy..a ze jich ve filmu je v skutku nespočetně, pak výbornou kameru a to vše podpořený dokonale vybranou muzikou, tak proste musim dat 5 hvezdicek! ()

tempus 

všechny recenze uživatele

Moje představa před filmem byla něco na způsob míň ujetého (sjetého) Ro( c )ku podvraťáků, jen 90“. Vzezřením. Po filmu se moje představa trochu vyplnila, protože jsem dostal toto: Ano je to atmosféry z 90.“ let, ale oproti podvraťákům vyzařuje film víc ujetosti a i sjetosti (jako by režisér, když to psal byl úplně sjetej. Což je jeho plus. Mínus (i oproti podvraťákům) jsou mafiáni až moc bráni jako odvary mafiánů, kteří ve filmech podobného zaměření obvykle bývají, nejsou bohužel vůbec cool. Do posledních 5 minut jsem dílko více méně chápal, ale pak to mi hlava fakt nebrala. ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Jednu za úpornou snahu, za dva tři slušné vtípky a za to, že jde o film české provenience. Zbytek je tak neumětelský, křečovitě pohodový, oplývající tak příšerným scénářem a tak nehoráznými herci, že je to opravdu k nevydržení. Směšné (ovšem v naprosto nesměšném smyslu slova). 10% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Film vznikol v spolupráci s Vyššou odbornou školou filmovou a spoločnosťou Whisconti. Týmto projektom dochádza k naplňovaniu zámeru spoločnosti produkovať popri klasických filmoch tiež dlhometrážne nízkorozpočtové filmy s maximálnou účasťou mladých talentovaných tvorcov a technikov. (Smok)
  • Natáčeno v okolí Zlína, v Luhačovicích a bývalém lomu Drysice. (M.B)
  • Producentom debutového filmu Karla Spěváčka je akciová spoločnosť Ateliéry Bonton Zlín. (Smok)

Reklama

Reklama