Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Několik důchodců náhodou objeví opuštěný bazén a začnou ho pravidelně navštěvovat. Jaké je jejich překvapení, když zjistí, že je začínají opouštět jejich choroby a znovu dostávají chuť do života. Ne, není to zázrak - mají v tom prsty mimozemšťané, kteří v bazénu ukryli to, co jim patří. Nevadí jim, že někdo objevil jejich tajemství. Dokonce jsou ochotni pomoci ještě víc... (Guild Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Je zvláštní, že Howard (podobně jako Polanski) umí natočit geniální filmy, na které se bude vzpomínat dlouhá desetiletí a pak natočí bezduchou debilitu, která je fajn v podstatě jenom tím, že rychle uteče. Veškeré charaktery napřesdržku, děj o ničem, akorát bezvadný soundtrack. Infantilní blbost. 50% ()

J.Mayen 

všechny recenze uživatele

Pamatuju si, kdyz jsem film videl poprve asi v roce 1993, tenkrat se mi snad i docela libil. Dnes po tolika letech, no popravde sem se musel smat jak je film stupidni. Parta nesympatickych duchodcu, ktery po koupeli v zazracnem bazenu dostavaji jeden za druhym chut na sex s 90 ti letyma babama, jenom ta predstava ve me evokovala si k televizi prinyst kybl kam hodim tyc. Mahoni s tema jeho uplyma sortkama, to byla take opravdu "skvela" podivana. A to ze tu nekteri vyzdvihuji na tu dobu opravdu skvele triky? Prosim vas, podivejte se na mnohem starsi filmy, Vetrelec, Vec, apod, a pak tu piste neco o vybornych tricich. ()

Reklama

KapitanKuraz 

všechny recenze uživatele

Ako malý som to videl v telke a dodnes si to pamätám, proste oddychové sci-fi, žiadnych vraždiacich emzákou nečakajte. Príbeh sa točí okolo domova dôchodcov Sunny Shores a jeho obyvateľov, ktorý dostanú tak povediac ďalšiu šancu a jasne vidno čo porobí nová energia s dedkovcami v tretej puberte. Chcel som dať pôvodne tri *, ale ako na potvoru to práve ide na Prima cool a pri hláške guttenberga ...som skúsený námorník, potápač a konečne sa najem... som neodolal a musím dať štyri. ()

danny_21 

všechny recenze uživatele

Rodinná, ve spielbergovském duchu, podívaná s prvky sci-fi a partčce starřoušků, kteří v zapomenutém bazénu najdou ztracený životní elán. Povedená herecká squadra, dobře zpracovaný námět, Horner máýlokdy zklame, prostě pohodová podívaná, která neurazí. Takový zamoteček by se mohl hodit, až polezu do důchodu, no jestli vůbec tam dolezu - 75 % ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Kdybych ten film viděl už v dětství, nejspíš bych cítil nostalgii a hodnotil bych více. Ale já ho viděl poprvé až nyní, takže mě nic takového nepřepadá. 80. léta v plném proudu, Steve Guttenberg na vrcholu kariéry, krásná hudba Jamese Hornera, který také teprve začínal. Ale příběh už zestárl a nevidím na tom nic, kvůli čemuž bych se na to znova podíval. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • Hume Cronyn byl slavný boxer. Ve scéně, kdy uhodí mladého dozorce, jej ve skutečnosti knockautoval. (HellFire)
  • Všichni delfíni byli umělí. (HellFire)
  • Ve filmu se objeví bratr, matka a otec Rona Howarda. (HellFire)

Související novinky

Zemřel herec Wilford Brimley

Zemřel herec Wilford Brimley

02.08.2020

V sobotu v ranních hodinách zemřel americký herec Wilford Brimley. Bylo mu 85 let. Brimley se údajně dva měsíce potýkal s ledvinovými problémy, informaci o úmrtí potvrdila jeho agentka Lynda Bensky.… (více)

Filmový svět opustili dva slavní tvůrci

Filmový svět opustili dva slavní tvůrci

17.04.2020

Filmový svět se v rozpětí několika hodin musel rozloučit rovnou se dvěma významnými filmovými tvůrci. Ve věku 77 let zemřel kameraman Allen Daviau, jehož budou diváci znát nejlépe díky skvělé práci… (více)

Reklama

Reklama