Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Několik důchodců náhodou objeví opuštěný bazén a začnou ho pravidelně navštěvovat. Jaké je jejich překvapení, když zjistí, že je začínají opouštět jejich choroby a znovu dostávají chuť do života. Ne, není to zázrak - mají v tom prsty mimozemšťané, kteří v bazénu ukryli to, co jim patří. Nevadí jim, že někdo objevil jejich tajemství. Dokonce jsou ochotni pomoci ještě víc... (Guild Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

Stefi_836 

všechny recenze uživatele

Sice to má 70%, ale na dnešní dobu žádnou závratnou komedii nečekejte. Zasmála jsem se asi 2x a to jen na půl huby a to asi proto, že romantika, důchodci a sci-fi a drama většinou nejdou dohromady. Velice pohodový film, až tak, že jsem se nad ním nudila. Námět je zajímavý, ale postrádá zápletku a dějový zvrat nebo dobrodružství. Takže na mně až moc naivní děj, který postrádá švih. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Je to podivné, sám se tomu divím. Film jsem viděl dnes v noci opět po letech a působil na mne stejně jako dřív. Samozřejmě odpadlo kouzlo neviděného, ale zápletka o důchodcích a o ,,nich'' byla stáje hřejivě dojemná a vtipná. Holt osmdesátky holdovaly ufounům a mezi haldou braku se točily i hezké rodinné sci-fi komedie. Zámotek mezi ně rozhodně patří ! Outfit hrdinů sice mírně pozamenal čas a móda roku 85, ale přenesete-li se přes to a vpijete-li se do příběhu, bude se vám příběh důchodců líbit ! * * * * ()

Reklama

Aktivak 

všechny recenze uživatele

Tento oddychový film je určený především pro toho, kdo si chce dát na chvíli pauzu od intenzivního přemýšlení a nechat se unášet milým a místy i komickým dějem, o který se starají 3 důchodci chodící tajně do privátního bazénu a mimozemšťané z planety Antares. Ačkoliv se na tento film dobře dívá, chybí mu určitá dynamika a hlubší myšlenka, o které by mohl divák po skončení filmu přemýšlet. Každopádně podívaná pro nenáročného diváka - 50%. ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele

Nojo, dneska takovy film uz neni mozne natocit. Nejen ze jsou tu hlavni hrdinove duchodci, ale v celem filmu chybi zlo, proste tu neni zadna zaporna postava. Bohuzel, ten zaver je prilis zdlouhavy a ucelovy. Howard si tu hraje na Spielberga v tom horsim slova smyslu. V momente, kdy mimozemstane zjisti, ze se musi vratit s prazdnou, by mel byt dej daleko sviznejsi. To je duvod, proc musim jednu * ubrat. A jeste poznamecka na konec, Raquel Welch se jeji dcera nadmiru povedla, necekal bych, ze by mohla byt jeste hezci. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Pokojný a lehce humorný snímek o naději, stáří, uzdravení, mimozemšťanech a věčném životu. Dalo by se říci že se jedná o film o seniorech pro seniory. Jedná se o sci-fi. Žánr v tomto případě trochu netradiční. Má však myšlenku. Když člověk zestárne, neznamená to, že ledasco končí. Silná vůle, překonání se a touha po životě dokáže mnohé. A však hlavně žít a užívat si. Mladí diváci se budou nudit a ti staří polemizovat. Inu, záleží, jak to kdo pobere. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (12)

  • Hume Cronyn a Jessica Tandy byli ve skutečnosti pár let manželé. (HellFire)
  • Ve filmu se objeví bratr, matka a otec Rona Howarda. (HellFire)
  • Wilford Brimley musel být poněkud zkrášlen, aby vypadal starší. V době natáčení mu bylo 50 let. (HellFire)

Související novinky

Zemřel herec Wilford Brimley

Zemřel herec Wilford Brimley

02.08.2020

V sobotu v ranních hodinách zemřel americký herec Wilford Brimley. Bylo mu 85 let. Brimley se údajně dva měsíce potýkal s ledvinovými problémy, informaci o úmrtí potvrdila jeho agentka Lynda Bensky.… (více)

Filmový svět opustili dva slavní tvůrci

Filmový svět opustili dva slavní tvůrci

17.04.2020

Filmový svět se v rozpětí několika hodin musel rozloučit rovnou se dvěma významnými filmovými tvůrci. Ve věku 77 let zemřel kameraman Allen Daviau, jehož budou diváci znát nejlépe díky skvělé práci… (více)

Reklama

Reklama