Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Několik důchodců náhodou objeví opuštěný bazén a začnou ho pravidelně navštěvovat. Jaké je jejich překvapení, když zjistí, že je začínají opouštět jejich choroby a znovu dostávají chuť do života. Ne, není to zázrak - mají v tom prsty mimozemšťané, kteří v bazénu ukryli to, co jim patří. Nevadí jim, že někdo objevil jejich tajemství. Dokonce jsou ochotni pomoci ještě víc... (Guild Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

KapitanKuraz 

všechny recenze uživatele

Ako malý som to videl v telke a dodnes si to pamätám, proste oddychové sci-fi, žiadnych vraždiacich emzákou nečakajte. Príbeh sa točí okolo domova dôchodcov Sunny Shores a jeho obyvateľov, ktorý dostanú tak povediac ďalšiu šancu a jasne vidno čo porobí nová energia s dedkovcami v tretej puberte. Chcel som dať pôvodne tri *, ale ako na potvoru to práve ide na Prima cool a pri hláške guttenberga ...som skúsený námorník, potápač a konečne sa najem... som neodolal a musím dať štyri. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Je to podivné, sám se tomu divím. Film jsem viděl dnes v noci opět po letech a působil na mne stejně jako dřív. Samozřejmě odpadlo kouzlo neviděného, ale zápletka o důchodcích a o ,,nich'' byla stáje hřejivě dojemná a vtipná. Holt osmdesátky holdovaly ufounům a mezi haldou braku se točily i hezké rodinné sci-fi komedie. Zámotek mezi ně rozhodně patří ! Outfit hrdinů sice mírně pozamenal čas a móda roku 85, ale přenesete-li se přes to a vpijete-li se do příběhu, bude se vám příběh důchodců líbit ! * * * * ()

Reklama

DocBrown 

všechny recenze uživatele

Nojo, dneska takovy film uz neni mozne natocit. Nejen ze jsou tu hlavni hrdinove duchodci, ale v celem filmu chybi zlo, proste tu neni zadna zaporna postava. Bohuzel, ten zaver je prilis zdlouhavy a ucelovy. Howard si tu hraje na Spielberga v tom horsim slova smyslu. V momente, kdy mimozemstane zjisti, ze se musi vratit s prazdnou, by mel byt dej daleko sviznejsi. To je duvod, proc musim jednu * ubrat. A jeste poznamecka na konec, Raquel Welch se jeji dcera nadmiru povedla, necekal bych, ze by mohla byt jeste hezci. ()

moviepill 

všechny recenze uživatele

Výborne som sa bavil. Vynikajúci dabing, zaujímavý príbeh a krásna mimozemšťanka. :-) Akurát mnou trasú pochybnosti o udelení Oscara pre Dona Amecheho, ktorý síce vôbec, ale vôbec nezahral svoj part zle, práve naopak - tanečná scéna je nezabudnuteľná. No napriek tomu to nebolo na Oscara. Skôr to bola cena v rámci pocty starému hercovi... Prosto, mix komédie a sci-fi na slušnej úrovni. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Pokojný a lehce humorný snímek o naději, stáří, uzdravení, mimozemšťanech a věčném životu. Dalo by se říci že se jedná o film o seniorech pro seniory. Jedná se o sci-fi. Žánr v tomto případě trochu netradiční. Má však myšlenku. Když člověk zestárne, neznamená to, že ledasco končí. Silná vůle, překonání se a touha po životě dokáže mnohé. A však hlavně žít a užívat si. Mladí diváci se budou nudit a ti staří polemizovat. Inu, záleží, jak to kdo pobere. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (12)

  • Ve filmu se objeví bratr, matka a otec Rona Howarda. (HellFire)
  • Wilford Brimley musel být poněkud zkrášlen, aby vypadal starší. V době natáčení mu bylo 50 let. (HellFire)
  • Hume Cronyn a Jessica Tandy byli ve skutečnosti pár let manželé. (HellFire)

Související novinky

Zemřel herec Wilford Brimley

Zemřel herec Wilford Brimley

02.08.2020

V sobotu v ranních hodinách zemřel americký herec Wilford Brimley. Bylo mu 85 let. Brimley se údajně dva měsíce potýkal s ledvinovými problémy, informaci o úmrtí potvrdila jeho agentka Lynda Bensky.… (více)

Filmový svět opustili dva slavní tvůrci

Filmový svět opustili dva slavní tvůrci

17.04.2020

Filmový svět se v rozpětí několika hodin musel rozloučit rovnou se dvěma významnými filmovými tvůrci. Ve věku 77 let zemřel kameraman Allen Daviau, jehož budou diváci znát nejlépe díky skvělé práci… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno