Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Nejzábavnější film roku 2002, ať už to uhlazení snobové přiznají nebo ne." Všechny blázniviny, které máte na MTV seriálech nejraději jsou tady! Díky skvělým mistrovským kouskům nebudete chtít odejít od obrazovky. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (281)

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Jo. Jistě. Ano, ano, patřím do té skupiny, kterou taková "sranda" nedostane! Tohle není film, je to jen slepenec hromady šíleností, jedné potrhlé party. Tahle zábavnost pro mě není, ale i přesto jsem se párkrát zasmál, popř: řekl, že lidé jsou schopní čehokoliv. Každopádně zkusím ještě dvojku, udělám vyjímku! ()

petaspur odpad!

všechny recenze uživatele

Partička vyřehtaných imbecilů hazarduje se svým zdravím, s vášní ničí cizí majetek a neváhá si pro zábavu pouštět proud do varlat. Neodsuzuji nikoho, kdo v tomto pořadu našel smysl života, pokud bude chtít hodit do jezírka s krokodýli, tak mu ochotně pomohu, ale na ulicích se pohybují hromady neochočených idiotů a já tak nějak necítím potřebu sledovat jejich reprezentativní vzorek na obrazovce. ()

Reklama

lykan9 

všechny recenze uživatele

Možná, kdybych Jackass vyděl před 15 lety, tak k němu přistupoval s jiným nadhledem, ale asi jsem už moc starý na to, abych mohl ocenit partičku blbečků, co se vyžívá v nakopávání koulí a požívání vlastní moči. K dobru dávám jen scénu na krokodýlí farmě. To mě na tváři utkvěl aspoň malý úsměv. Jinak sérii ještě neodsuzuju a pokusím se shlédnout i pokračování, protože jinak mám Johnyho Knoxvilla jako herce rád. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Vyloženě věc vkusu. Chápu lidi, kteří dávaj odpad i lidi, kteří dávaj 5 hvězdiček. Prostě tohle je totální úlet, který je místama humorný a místama i dost nechutný. Záleží, kdo má kde jakou hranici. Já ji mám někde uprostřed, takže jsem se i párkrát slušně zasmál. Ale ti chlapi sou fakt kokoti na entou :-D ()

GigaPudding odpad!

všechny recenze uživatele

Hodnocení "odpad" obvykle nedávám, protože mi už jen tím samotným slovíčkem evokuje až příliš špatné hodnocení i pro ty nejhorší filmy typu Deadgirl, co jsem zatím viděla, takže si ho nechávám pro "perličky" podobného ražení jako je duo tragikomiků Mádl a Issová, kteří jsou schopní předvést něco z čeho je člověku trapně jen se na to kouká. Podobný případ je i Jackass. Není to sice urážlivé a agresivně přiblblé jako odpadem ohodnocené Přemluv bábu, ale je to prostě úplně mimo jakékoli chápání zábavy nebo to prostě je zábava až tak nízká, že je to pro mě osobně úplně nepochopitelné. Ano zasmála jsem se pár scénkám, jenže to nezachraňuje celý ten podivný koncept jakože parta lidí se rozhodne dělat blbosti co je zrovna napadnou a pak to prostě jen tak šoupnou do telky. Ano předvádět diskotéku na bruslích uvnitř rozjeté dodávky je určitě originální nápad, co jinde člověk neuvidí, ale jako ta pointa nakonec má být v čem? Navíc celé je to nakonec prokládané věcma typu asi desetisekundová scénka jakože tlusťoch v průsvitných plavkách vyleze z bazénu nebo že si jeden z účinkujících nechá z pěti metrů střelit gumovým projektilem do břicha. Někomu třeba i tohle může přijít jako zábavné nebo vtipné, ale i tak je to prostě až tak nízký a nevkusný koncept zábavy, že to uráží přinejmenším inteligenci diváka, takže to bude za odpad nemluvě o tom, že je drzost nechat si za tohle ještě platit diváky. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (9)

  • Loomis Fall přišel s nápadem na scénku s pandami protože chtěl jet do Japonska. Tým souhlasil, nikdo ale neměl to srdce mu říct, že pandy jsou z Číny. (zdenur)
  • Po natočení scény "Poo-Water Pole Vault" dostal Steve-O vážnu infekciu. (ShortyIC)

Související novinky

Další Jackass v roce 2021

Další Jackass v roce 2021

22.12.2019

Studio Paramount Pictures stanovilo premiéru čtvrtého filmu v sérii Jackass. Původně zábavní pořad na stanici MTV vznikl v roce 2000 a stvořili jej Johnny Knoxville, Spike Jonze a Jeff Tremaine, o… (více)

Reklama

Reklama