Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Nejzábavnější film roku 2002, ať už to uhlazení snobové přiznají nebo ne." Všechny blázniviny, které máte na MTV seriálech nejraději jsou tady! Díky skvělým mistrovským kouskům nebudete chtít odejít od obrazovky. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (281)

FrankSusta 

všechny recenze uživatele

Jsou tu prázdniny. Slunce venku svítí, ptáčci na hlad a vedro umírají a děti si zlomeninami kazí volno. A co jsem udělal já? Víte, má mysl není zas tak moc plna úplně debilních nápadů, které by bylo hodno realizovat v tyto dny, a tak jsem si zašel pro inspiraci k tomuto filmu. A nestačil jsem se divit... tato již téměř kultovní klasika o nefalšované bandě nefalšovaných kreténů v jejich prvním celovečeráků je zkrátka urážlivá, sprostá, vulgární, fekální a zábavná. Jejich skeče dokáží jak rozesmát, tak donutit žaludeční svěrače k jejich aktivitě a jídlo, které jste si připravili jako občerstvení, lehce donutit opět spatřit světlo světa. A přiznám se, že takové to skeče jsem párkrát přeskočil, protože... protože to bylo prostě nechutný! Ale zároveň to byla sranda.... neskutečná ujeťárna! ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Možná, kdybych Jackass vyděl před 15 lety, tak k němu přistupoval s jiným nadhledem, ale asi jsem už moc starý na to, abych mohl ocenit partičku blbečků, co se vyžívá v nakopávání koulí a požívání vlastní moči. K dobru dávám jen scénu na krokodýlí farmě. To mě na tváři utkvěl aspoň malý úsměv. Jinak sérii ještě neodsuzuju a pokusím se shlédnout i pokračování, protože jinak mám Johnyho Knoxvilla jako herce rád. ()

Reklama

YURAyura 

všechny recenze uživatele

Misty VELICE hruby - rezeni papirem - z toho se mi vazne zvedl kufr - ale jinak docela zabavne eskapady profesionalnich kaskaderu, kteri jsou stejne jako ja pro kazdou blbost. Jsou tam slabsi scenky i velmi povedene - stejne jako v originalni televizi. Ale verim, ze to neni pro kazdeho popkornoveho divaka ;]] ()

petaspur odpad!

všechny recenze uživatele

Partička vyřehtaných imbecilů hazarduje se svým zdravím, s vášní ničí cizí majetek a neváhá si pro zábavu pouštět proud do varlat. Neodsuzuji nikoho, kdo v tomto pořadu našel smysl života, pokud bude chtít hodit do jezírka s krokodýli, tak mu ochotně pomohu, ale na ulicích se pohybují hromady neochočených idiotů a já tak nějak necítím potřebu sledovat jejich reprezentativní vzorek na obrazovce. ()

zdenotvor 

všechny recenze uživatele

Veĺmi rozporuplný snímok.Pre niekoho nechutná americká trapáreň týpkov čo nevedia čo so sebou a pre iného skvelá jazda plná šialeného humoru.Ja som sa na niektorých scénach z chuti zasmial,no iné boli na mňa až priveľa.Nebyť toho fekálneho humoru bolo by to omnoho lepšie.Ale je pravda že zábavné scény majú prvahu takže 3.5 * ()

Galerie (68)

Zajímavosti (9)

  • Při rozpočtu 5 milionů amerických dolarů skončil film svou pouť napříč kiny po celém světě s téměř 80 miliony, což je téměř 16násobek výrobních nákladů. (HellFire)
  • Loomis Fall přišel s nápadem na scénku s pandami protože chtěl jet do Japonska. Tým souhlasil, nikdo ale neměl to srdce mu říct, že pandy jsou z Číny. (zdenur)

Související novinky

Další Jackass v roce 2021

Další Jackass v roce 2021

22.12.2019

Studio Paramount Pictures stanovilo premiéru čtvrtého filmu v sérii Jackass. Původně zábavní pořad na stanici MTV vznikl v roce 2000 a stvořili jej Johnny Knoxville, Spike Jonze a Jeff Tremaine, o… (více)

Reklama

Reklama