Reklama

Reklama

Obsahy(1)

O pokračování New York Times napsaly: „…nejodvážnější, nejuvolněnější komedie moderního filmu.“ Spoře odění kašpaři Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O, Chris Pontius, Wee Man, Ryan Dunn, Preston Lacy, Dave England a Ehren McGhehey opět pohoršují na velkém plátně s absurdní směsí senzace, darebáctví a neplech v Jackass 2. Užijte si nekontrolovatelné záchvaty smíchu a návaly dávení, když chlapci vyšlou svá otlučená těla do boje s těmi nejabsurdnějšími situacemi. Ať Pontius předvede své mužství v loutkovém divadle nebo se Knoxville převlékne za devadesátiletého muže, vždy ví, co vás zvedne ze židle při jejich výpravách za nesmyslnou zábavou. Spolu s nepoužitými, vynechanými scénami, přidanými úseky a dalšími bonusovými drobnostmi je Jackass 2 komedií, kterou si budete pouštět stále dokola. Připoutejte se a připravte se na nekompromisní zážitek – Jackass 2. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Asi nejodvážnější Jackass co se týče sebedestrukce. Těch znanění, nebo triků s vysokým potenciálem újmy na zdraví je tu opravdu požehnaně. Osobně mě nejvíc dostala scéna, kde se Chrisu Pontiusovi zakousl had do ohambí převlečeného za malou mišku :D. Za super jackassestrádní zakončení přihazuju čtvrtou navíc.. ()

Shadwell 

všechny recenze uživatele

Jackass nikdy nebylo o pouhým skákání mezi střepy z osmimetrové výšky. Knoxville svůj pořad etabloval spíš jako zábavu pro náročné a intelektuály - jelikož čím je člověk chytřejší, tím požaduje hrubší a vzletnější rozptýlení -, ale nezapomíná na tzv. brutalitu s lidskou tváří a stejný prostor věnuje nekompromisním kouskům jako lidem, kteří je provádějí. ()

Reklama

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Stejná kvalita jako jednička. Je to prostě film, při kterém se budete střídavě válet smíchy a vykřikovat ,,no fuj." Na všech hlavních aktérech obdivuju jejich nebojácnost, i když velice tučně zaplacenou. Ale upřímně bych s nimi za nic na světě neměnil. Kontroverzní sláva se dá získat i jiným způsobem. Ovšem rád se kouknu na jejich další kravinky, přecijen jsem se bavil. ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Některé momenty jsou vrcholně zábavné (taxík, scénky s dědkem, Puppet Show), jiné zajímavé tím, že už to (pro někoho) přestává být legrace (Steve-O a žralok, kobra, test obranné munice) a pak jsou tu jiné, které jsou totálně nechutné (koňské sperma, pijavice v oku, prdící helma). Ale vždycky se můžete bavit tím, co Johnny Knoxville a spol. zase vymyslí. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Co na to říct...První celovečerní jackass film jsme si svého času pouštěli na pařbách tolikrát, že si jej i po těch letech pamatuju dodnes scénu po scéně skoro nazpamět a vzpomínám sakra v dobrém. Druhý díl mi ale připadá až přehnaně zaměřený jen na co největší a nejdrsnější sebepoškozování a scénky alá v hlavní roli genitálie, což dohromady zabírá všehovšudy takových 90 % (minimálně) z celého filmu a zbytek už to příliš nepozvedne. Hodně slabé pokračování, když vezmu v potaz, že mě z celého filmu celkem bavilo patnáct minut (maximálně). ()

Galerie (94)

Zajímavosti (7)

  • Scéna, kde Knoxville šňupe wasabi, byla natočena v den jeho narozenin. (toomm)
  • V titulcích na konci filmu Bam Margera řekne: ,,Bože, nedopusť, aby se točila trojka." O čtyři roky později běží na plátnech kin třetí pokračování s názvem Jackass 3D. (zawa)
  • Po vypálení značky na zadku dostal Bam skutečně infekci a musel být hospitalizován. (zdenur)

Reklama

Reklama