Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Nejzábavnější film roku 2002, ať už to uhlazení snobové přiznají nebo ne." Všechny blázniviny, které máte na MTV seriálech nejraději jsou tady! Díky skvělým mistrovským kouskům nebudete chtít odejít od obrazovky. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (281)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Johnny Knoxville a jeho banda psychopatov v prvom filmu Jackass. najslabší s trilógie pretože tie ostatné časti sú ešte viac skazené a masochistické. Avšak je to debut ako hrom a patrí do topky mojich najobľúbenejších filmov. Film srší originálnymi nápadmi najviac som sa pobavil nad trúbením pri golfu situácia tam musela byť drsná. Som za každú srandu , ale od tejto partie by som asi pozvánku na natáčanie odmietol . ()

Mr. Filuta 

všechny recenze uživatele

Rikejte si co chceste, ale me se to libilo... jo, sou to sice kraviny, ale vetsina je fakt prdel. Rad bych oslovil lidi, kery si myslej ze je to blbost, aby se zamysleli a uvedomili si, ze v denesni dobe nakejch debilnich reality show je tohle este docela kvalitni matros. ctyri hvezdicky zaslouzene.... ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Perfektné ako každý iný Jackass film............. Soundtrack: 1. "Hi, My Name Is Johnny Knoxville" ,2. Corona ,3. We Want Fun ,4. Flesh into Gear ,5. Somebody's Gonna Get Their Head Kicked In ,6. California Sun ,7. Alright, Alright (Here's My Fist Where's the Fight?) ,8. Let's Get F***ed Up ,9. Hybrid Moments ,10. Cha Cha Twist ,11. Angel of Death ,12. Baby Got Back ,13. "How Did That Get There?" ,14. If You're Gonna Be Dumb , ()

Specs 

všechny recenze uživatele

Hlášky: Chris Raab: - "Jsem Raab Himself a jsem totálně dementní idiot." & Bam Margera: - "Když už nemusíme cenzurovat nadávky, tak slibuji, že donutím moji matku do konce tohoto filmu říct slovo 'šukat'." & Steve-O: - "Takže, dnes jsem se rozhodl, že si trochu zašňupu wasabi." ()

Djkoma odpad!

všechny recenze uživatele

Další důvod proč kritizovat Ameriku, MTV i celý ten konzumní svět svobod a naučených zvyků. Pár týpků, kteří si myslí jak jsou drsní, si různě ubližuje a mlátí se a to jen kvůli tomu, aby byli na MTV . Konzumní Amerika má své špatné stránky, ne že by jich bylo málo, ale Jackass je odpad všech odpadů, z kterého můžou mít zábavu jen chorobně nemocní nebo zvráceně nebezpeční jedinci. Ale ono je to vlastně strašně cool bejt tak drsnej, dementní a mimo kontrolu společnosti. Je už společnost tak zvrácená, že tohle považuje za kvalitní zábavu? Tak to bych se měl odstěhovat na jinou planetu ... Kdyby se takhle chovala celá Amerika, tak jeden kontinent je v podstatě bez života. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (9)

  • Scéna s raketovými bruslemi byla plánovaná už do seriálu, ale objevila se až ve filmu protože ji MTV odmítla odvysílat. (zdenur)
  • Při rozpočtu 5 milionů amerických dolarů skončil film svou pouť napříč kiny po celém světě s téměř 80 miliony, což je téměř 16násobek výrobních nákladů. (HellFire)

Související novinky

Další Jackass v roce 2021

Další Jackass v roce 2021

22.12.2019

Studio Paramount Pictures stanovilo premiéru čtvrtého filmu v sérii Jackass. Původně zábavní pořad na stanici MTV vznikl v roce 2000 a stvořili jej Johnny Knoxville, Spike Jonze a Jeff Tremaine, o… (více)

Reklama

Reklama