Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Nejzábavnější film roku 2002, ať už to uhlazení snobové přiznají nebo ne." Všechny blázniviny, které máte na MTV seriálech nejraději jsou tady! Díky skvělým mistrovským kouskům nebudete chtít odejít od obrazovky. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (281)

Jango_Fett 

všechny recenze uživatele

Jackass jsou známí svým specifickým humorem. Někdo se u nich bude řezat smíchy a někdo bude znechuceně kroutit hlavou. Já osobně patřím do té první skupiny. Film je obsahově ještě lepší než seriál. Naší staří známí v čele z Johhnym Knoxvillem nemají ve filmu žádné zábrany a tak vyvádí i kousky, které nebylo možno vidět na MTV. Zavítají i do jiných zemí a tak předvádí své kousky například v Tokiu. Pokud vás baví koukat na nechutné fórky a extrémní skopičiny jako je například lezení po laně nad aligátory či demolování golfového hřiště v golfových vozítkách, tak směle do toho. ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

První filmové setkání s bláznivou partičkou z MTV se nese v dusu takového oťukávání. Některé scénky jsou sice povedené, avšak celkový dojem je poměrně umírnění v porovnání s dvěmi dalšími pokračováními. Bam Margera potom co Ryan Dunn rozstřelil svůj golfoví vozík, řekl:"Ryan je příšernej řidič!". V souvislosti s tím, že před pár dny se Ryan Dunn zabil ve svém Porsche, mi to přišlo podivně dojemné :-(. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Fakt jsem nevedel jak tenhle film ohodnotit. Na jednu stranu dobra sranda a par vybornejch napadu, ale na druhou stranu, se mi chtelo skoro celej film blejt. Ono to vlasne neni film, jen spousta ruznejch scenek, spojenech do 90 minut. Jednou se vysere v obchode, podruhy lize pochcanej snih. Puvodne jsem chtel dat 3* - prumer, ale na tomhle nic prumernyho neni, protoze tohle se tak vymyka ostatnim vecem, ze tomu proste musim dat vic. Pokud na to ale budete koukat, pripravte si kybl... ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Bolesť očisťuje. Túto bandu masochistických kreténov však nezbaví ich úchylných nápadov. Celý čas som si dookola opakoval: "Pane Bože, to sú ale totálni americkí vypatlanci!" Napriek tomu som sa rehotal z plných pľúc - asi hlavne z úžasu, ako niekto môže byť taký debil. Vedie šňupanie wasabi a rezanie papierom. ()

Nons3nse 

všechny recenze uživatele

Keď som sa o Jackass dozvedel od kamaráta, tak som si pomysle, že to bude nejaká blbosť. Áno, je to blbosť, ale nesmierne zábavná. Na Jackass má každý iný názor. Ja sa prikloním na stranu tých, ktorým sa títo šialenci naprosto páčia. No čo vás tak môže zabaviť, ako keď niekto nabúra v plnej rýchlosti do múra? Od začiatku až do konca som sa stále smial, a ešte doteraz sa smejem na niektorých scénkach. Jackass musí dostať všetko alebo nič, takže ja mu dávam 5 hviezdičiek, a to zaslúžených... ()

Galerie (68)

Zajímavosti (9)

  • Většina scének byla nafilmována v Japonsku, protože při natáčení v USA rušily celý štáb početné skupiny fanoušků. Dalším důvodem bylo, že v Japonsku neplatí povinnost rozmazávat obličeje náhodných kolemjdoucích. (D3VIL)
  • Při rozpočtu 5 milionů amerických dolarů skončil film svou pouť napříč kiny po celém světě s téměř 80 miliony, což je téměř 16násobek výrobních nákladů. (HellFire)
  • Po natočení scény "Poo-Water Pole Vault" dostal Steve-O vážnu infekciu. (ShortyIC)

Související novinky

Další Jackass v roce 2021

Další Jackass v roce 2021

22.12.2019

Studio Paramount Pictures stanovilo premiéru čtvrtého filmu v sérii Jackass. Původně zábavní pořad na stanici MTV vznikl v roce 2000 a stvořili jej Johnny Knoxville, Spike Jonze a Jeff Tremaine, o… (více)

Reklama

Reklama