Reklama

Reklama

Jackass Forever

  • USA Jackass 4 (pracovní název) (více)
Trailer 1

Poslední divoké kousky partičky, co má na svědomí sérii Jackass. Legendární šílenci se vracejí na scénu, aby s malou pomocí nových účastníků předvedli další kolo naprosto nepřístojných, zábavných, absurdních a často nebezpečných dobrodružství. V tomto snímku posouvají Johnny a jeho parta hranice ještě dál! (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (95)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Jackass 2 (2006) úplně si vybavuju tu dobu, kdy jsem na to koukal s kámošem a venku jsme se pak snažili  napodobit jejich kousky nebo vymýšleli nové. Od té doby, mám rád Knoxvilla a s radostí jsem sledoval filmy, ve kterých se objevil - můj nejoblíbenější a asi i jeho nejlepší film v kariéře - The Dukes of Hazzard. Příjemná nostalgie, konec jedné éry. Jackass Forever ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Co na to říct? Kdo nezná dřívější kousky, bude asi v šoku. Já už jenom jsem tak nějak zvědavej, co zas přijde. A opět je tam hodně bolesti, kaskadéřin, nechuťáren a zhovadilostí a většinou se to vše točí kolem prdelí, koulí, šulinů, bradavek. Ale to zjistíme hned v úvodní znělce s godzilou, která sice pobaví, ale je vám jasné, že ve stejném duchu to takhle bude celé. Ale jo, jednou za čas se na něco takového dá kouknout, ale lidi, co to točí, asi nejsou úplně v pořádku. Na druhou stranu je mi to jedno. Když chtějí, tak chtějí... a něco tam fakt pobavilo. Psycho. ()

Reklama

Bush13 

všechny recenze uživatele

Jak občas říkám, v našem matfyzáckém šachovém klubu surrealistických přátel Johna Keatse bych to nerad přiznával, ale Jackass je moje milovaná guilty pleasure, a to již z počátku milénia, od dob seriálu na MTV (to jsem taky neřekl). Dost se divím, že krom Ryana Dunna, který navíc zahynul kdysi v rámci autonehody a ne během natáčení, všichni ti masochisté ustrnutí v divoké pubertě ještě žijí. Ano, vlasy už mnohým zbělaly, na pomoc je třeba povolat i velké celebrity, nápady možná trochu docházejí, až příliš vtipů se týká explicitně mávajících penisů, některé scény, které takové být nemají, působí trochu inscenovaně a hlavně dosti cringe, ale stejně se zase podívám i na pětku, bude-li někdy natočená. A Johnny Knoxville ať klidně bude chodit o holích. Aspoň se nebude už muset líčit za Irvinga Zismana. Prča je to prostě místy neskutečná, Knoxvillův smích nakažlivý. A tentokrát jsem o něj měl vážně strach! ()

Muel 

všechny recenze uživatele

| Paramount Pictures | V živote nech vám nenapadne, že sa vám páči tento film. Alebo Jackass ako celok. Ubližujú si tam a je to nevhodné, tieto veci sa proste nerobia, sú to dospelí ľudia a mali by poznať základy slušného správania, hlavne teda pred kamerou. Nikdy to nepúštajte deckám, nikdy sa nepriznávajte, že ste to videli a už vôbec o tom nepíšte žiadne recenzie. Vymažte tento film z existencie. Srandujem, je to zábava, ale extrémne nevhodná a drbnutá. Viac TU. | Hodnotenie: 7/10 | ()

Copacabana 

všechny recenze uživatele

Som fanúšikom Jackass asi od svojich 15-tich, no a po poslednom filme Jackass 3.5 som sa už definitívne rozlúčila s touto sériou. Avšak nové Jackass forever ma príjemne prekvapilo. Vždy ma vedel tento humor dostať do kolien, tak myslela som si, že z toho vyrastiem, ale nie nevyrástla som, stále ma to baví. Majú chlapci môj obdiv, vždy vedia vymyslieť spôsob ako sa vtipne prizabiť. Riadia sa heslom “If you're gonna be dumb, you gotta be tough”. Účinkuje tu ako vždy stará dobrá zostavička, aj keď už trochu prešedivelá, na čele s Johnnym Knoxwillom. Vidieť opäť Johnnyho v tých jeho aviatoroch a tričku Ramones, ktorý sa rozhodne skočiť oproti býkovi (aj keď ho to bude stáť zlomené rebro, zápästie a otras mozgu), no kto by ho nemiloval. 😁👌 ()

Galerie (36)

Zajímavosti (14)

  • Protože většina filmu Jackass Forever byla natočena během pandemie covid-19, všichni členové herců a štábu museli být testováni na covid-19 každý den natáčení. To zvýšilo rozpočet o více než 1 milion amerických dolarů. (KGBelik)
  • Jackass 4 bude prvý film, ak nepočítame spin-off, bez Ryana Dunna, ktorý zahynul pri autonehode v roku 2011. (Game90)

Související novinky

Paramount odkládá své hity

Paramount odkládá své hity

02.09.2021

Tak jsme zase zpátky. Zkraje léta se ještě zdálo, že by se třeba koronavirová situace z loňského roku nemusela úplně opakovat, nyní to ale vypadá, že dřívější katastrofické předpovědi, že se filmový… (více)

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

10.08.2021

Na konci tohoto roku přichází do amerických kin čtvrtý díl kontroverzní série Jackass, v níž se parta bláznů tradičně pouští do nebezpečných kaskadérských kousků a bolestivých vtípků. Tým stojící za… (více)

Reklama

Reklama