Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fuuka a Rinne byly v dětství velké kamarádky. Napomáhal tomu i fakt, že se obě potkaly v jednom malém sirotčinci. Jejich společná cesta se však rozdělila, když byla Rinne adoptována do velmi bohaté rodiny. Když se Fuuka s Rinne opět setkala, byl z ní někdo úplně jiný - drsná a krutá dívka ovládající bojová umění, která se na své soupeře v ringu i v životě dívala s pohrdáním. Fuuka se snažila Rinne domluvit, ta ji však zbila a nevěnovala jejím slovům váhu. Tak se Fuuka sama protloukala drsným životem, dokud ji jednoho dne náhodou neobjevila šampionka bojových umění, dívka jménem Einhard Stratos, která u Fuuky rozpoznala silného ducha a talent pro bojová umění. Einhard nabídla dívce přístřeší, práci a trénink, díky kterému získala Fuuka motivaci k tomu postavit se své bývalé kamarádce - tentokrát však jako bojovnice v ringu.

ViVid Strike! je součástí příběhové série Magical Girl Lyrical Nanoha (2004) a odehrává se rok po událostech anime seriálu Magical Girl Lyrical Nanoha ViVid (2015). (Jeoffrey)

(více)

Diskuze

Krnac

Krnac (hodnocení, recenze)

Ako podľa mňa seriál by mal vyššie hodnotenie keby mal viac epizód a Fúkina postava bola dáko zaujímavo spravená. Ako hej na začiatku je taká zlomená, chce trénovať atď. ale dáko tá prvá polovica nepôsobí ako že by nebol ten seriál niečo extra ale vec na 5/10 a naraz príde druhá polka a režisér sa neskutočne začne vyhrávať s kamerou, vymyslí si zvraty, lepšie sa nám ukážu postavy ale to je doslova v 6. dieli s 12-tich a reálne sa to rozbehne až v 7. , to je strašne pozde, ako o dosť dej zlepšuje vidieť aj bonusy zase ale to tú vec nezachráni, predsa len tie bonusy sú 3 a je dosť vidno že jeden s nich je narvaný scénami ktoré ani nemali v pláne do toho seriálu dať, len chceli ten svet viac zaujímavý.

Reklama

Reklama