Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Budete celý život věřit pohádkám nebo se konečně podíváte pravdě do očí? Animovaný pořad internetové televize Stream.cz odkrývá ty největší lži v nejznámějších příbězích pro děti. (Stream.cz)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (44)

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdu za zvrácený humor, který umím docenit. Byť klasické pohádky bych asi nechala na pokoji. Takhle pověsti, to by bylo lepší sousto. Jako celek poněkud bezobsažné a primitivní. Nápad není úplně špatný, ale provedení poněkud pokulhává. Za mne ( po shlédnutí dvou epizod) 25%. Po shlédnutí druhé série jsem chtěla jít na dvě hvězdy, nicméně třetí mě postavila zase zpátky na zem. Raději už se nebudu koukat, abych nesmázla i tu jednu za snahu o inovativní pohled na věc. ()

ryba443 

všechny recenze uživatele

Spíše než útok na pohádky nebo dokonce snahu odhalit jejich pozadí v Mrazivých tajemstvích vidím parodii na rádobyšokující americké "dokumenty", na takové ty které manipulují s dostupnými fakty tak, aby na konci vyšel předem autory připravený, naprosto zcestný, ale sugestivně podaný závěr. Takto ad absurdum dotažená parodie podle mě fugnuje celkem dobře. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Neuveriteľne nádherné, plné sarkazmu, obohatené o množstvo čierneho humoru s obrovskou dávkou zvrátenosti a konšpirácie. Užívateľ “EvilPhoEnix” momentálne úspešne dopuje svojich fanúšikov na “FakBúku” krátkometrážnymi horormi, no a Ja som na 100% presvedčený, že tento anime projekt stojí taktiež za veľkú pozornosť, pričom by mohol byť ďalšou skvelou variantou, ako okamihovo stráviť svoj voľný čas pred obrazovkou - HLAVNE netradične ;) ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto pořadu)

Týmu, který stojí za vznikem tohoto přínosného dokumentu, patří velké poděkování, protože konečně uvádí na pravou míru to, co většina z nás už tušila, a to za pomoci moderních vyšetřovacích metod a vědních disciplín. Pohádky nejsou, čím se zdají být.../// Předchozí text jsem napsal před shlédnutím třetí sezóny, která pro mě byla těžkým zklamáním. Tvůrcům evidentně došla invence a vydali se cestou trapného až fekálního humoru, čímž pohřbili všechno dobré. Jen díky předchozím řadám se mé finální hodnocení udrželo na třech hvězdičkách. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Svým způsobem velice originální nápad. Někde nějací tvůrci začít musí a dle mého je toto skvělý příklad. Problém je, že postupem času a dalšími epizodami kvalita klesá. Alespoň mi to tak přišlo. Tak nějak už začnete očekávat, co přijde a ta předvídatelnost bije do očí. Pak už vám to celé začne připadat jenom jako klubko cynismu a skepse. Je to asi převážně můj čistý pocit, ale s mnoha lidmi se asi na tom shodnu. Tím to, ale neubírá na faktu, že podle mne jde o v celku velice dobře myšlený a originální projekt. Uvidíme, co z toho tito "konspirační teoretici" vycpou příště. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Původně měl být tento díl odvysílán 28. prosince 2017, ale byl kvůli tématu odvysílán až v neděli 31. prosince 2017. [Zdroj: Wikipedia.cz] (asdfasdf)

Reklama

Reklama