Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve výzkumném oddělení berlínské prestižní kliniky znovu a znovu jedná a operuje tajná společnost proti všem pravidlům lékařské vědy - i proti zákonům přírody. Tentokrát Anti-Hippokratové v čele s renomovaným neurochirurgem vyvíjejí první umělé části těla - a to za každou cenu. Za asistence výběrového týmu ambiciózních studentů medicíny je doktor blízo k uskutečnění svého krutého snu - dokud jeden mladý zvídavý asistent a vytrvalá vyšetřovatelka (Franka Potente - Lola běží o život) neobjeví hroznou pravdu o týmových experimentech. Nové strašlivé informace je teď mohou stát život. Mrazivé pokračování úspěšného napínavého thrilleru Anatomie. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (37)

Pan.Antonin 

všechny recenze uživatele

U jedničky jsem dlouho váhal mezi dvěma a třemi hvězdičkami, nakonec jsem dal menší hodnocení. Tohle pokračování bylo daleko daleko horší a nezasloužilo si to ani ty dvě. Na to, že to točil stejný režisér, tak to má společné pouze lékařské prostředí a "antihippokraty". Atmosféry znatelně ubylo, děj byl naopak o dost bizarnější. Vypíchl bych například hodně zvláštní fotbalovou scénu někdy po 40. minutě filmu. Očekával jsem více. ()

spawnxp 

všechny recenze uživatele

Námět je dost hrozivej (i bez odkazů na übermensche) a docela působivej (asi proto, že felčarský seriálý na tyhle témata nám v televizi nedávaj). Ovšem to německy "elegantní" zpracovaní... penis s posilovačem (!), multikulti antispiknutí filipínskejch (?) sestřiček, příšerně užvaněnej záporňák (Herbert Knaup) atd. S. Ruzowitzky (režisér) natočil taky Die Fälscher (2007), což je po shlédnutí tohoto kusu samozřejmě k nevíře... Bod za Heike "Resident Evil" Makatsch (za to, že se tam objevila) ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Joachim Hauser (Barnaby Metschurat) konečně dosáhl svého cíle. Byl přijat na prestižní berlínskou kliniku, kde (jak doufá) by se mohl ledasčemu přiučit a hlavně pomoci svému bratrovi, který trpí nevyléčitelnou nemocí svalstva upoutávající ho trvale na invalidni vozík. Na klinice probíhá tajný výzkum doktora Mullera, který se shodou okolností zabývá náhradou svalů za umělé (elektronické). Uskupení okolo doktora Mullera patří k tajné frakci antihipokratů, kteří objetují cokoliv (a kohokoliv) kvůli vědeckému výzkumu. I Joachim se ke skupině přidá (a na sobě otestuje některé vědecké novinky), ale postupně zjišťuje, že antihipokraté se opravdu před ničím nezastaví ... Pokračování Anatomie s původním filmem nemá zhola nic společného (opomineme-li název, režiséra a malou roli hrdinky prvního dílu Franky Potente) - zde jde spíš o lékařský thriller skřížený s kapkou sci-fi. Ale musím říct, že mě zaujal mnohem víc, než původní film - myšlenka se docela povedla, a když si člověk odmyslím toporné výkony hlavního představitele a k filmu nepadnoucí hudbu, tak vůbec nejde o špatný film 3.5*.... ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Německý horor to je asi ta největší slabost celýho filmu, neboť to prostředí je takové moc ostré, prostě to našinci nesedí. Jinak děj je povedený a hodně bizardní. Skupina doktorů experimentuje na sobě až se jim to vymkne jak jinak taky že. Ted tu je spíš dilema kam až jsou lidi ochotni pro vědu dojít. ()

maxi6 

všechny recenze uživatele

Co se dalo překousnout u jedničky, zde to je už bohužel ubohá nadsázka, hodně pohádková, většina akcí pozbývá logiku, obzvláště utíkající hlavní hrdina po střeše, těsně po operaci lýtkového svalu. Přesto filmu nechybí spád, vtip, technická dokonalost ( teď nemluvím o absenci lékařských poradců při natáčení), vše ale celkově působí nepřirozeně a snaha vtěsnat toho do dvojky co nejvíce.......... ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama