Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Občané malého městečka Pleasant Valley nalákají několik mladých turistů do města na oslavu stého výročí osvobození města před bandou renegátů, kteří město pustošili. Připraví pro každého z nich speciální večerní program … při němž jsou postupně zabíjeni … pouze jeden pár odhalí krutou skutečnost a pokouší se dostat ze zlověstné pasti… jejich jediná naděje je útěk. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (145)

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Nevím, proč má tento film tolik procent. Podle mě je to sračka s pěkně ujetým příběhem. Navíc se všichni chovaj dost nelogicky (to je mírně řečeno). Některé holky jsou hodně dobrý, ale celkově je to hovadina, z které ji nevytáhne ani Robert "Freddy" Englund, Eli Roth, kterej se do takovýhle filmů prostě hodí a jižanský vidláci, kteří vypadaj jako jižanský vidláci. ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Prvních 10 minut se nebezpečně schyluje k teenagerské sračce, ale poté... PSYCHO! Kanibalismus, zoofilie, černý humor, sexy olizující se ženský, vesnickej buran a oslizlý Robert Englund kam se podíváš... prostě jižanský zapadákov první kategorie. Včetně nápaditých vražd i před očima všech skotačících obyvatel tamního maloměsta. Takže něco mezi House Of 1000 Corpses a Vesnicí. Výmaz možná pro někoho, ale pro hororového fanouška v první řadě velmi dobrá zábava... Výtečně. The south will rise again! ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

Tady se nedá hovořit v podstatě ani o filmu, spíše o sledu na sebe dost zvláštně navazujících scén, ve kterých nalezneme větčí či menší množství nelogičností. Céčkové vzezření snímku není ani škodu, když vezmeme v potaz, že postrádá jakékoli větší ambice. Jen zamrzí totální absence dramatického oblouku, což se nejvíce projeví ve scéně ve stylu "nevíme, co s hrdiny, tak je pošleme na průzkum okolí, ona se nějaká zápletka snad objeví". Český podtitul u DVD zní: "Scény, při kterých Vám bude tuhnout krev v žilách." Krev tuhnout bude, ale trochu jinde. Zvlášť, když jde o tak testosteronem přesycený "hororový" produkt. ()

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Něco mezi klasickou vyvražďovačkou a komedií.. Je to sice hovadina, ale milovníky béčkových hororů neurazí a potěší mnohými způsoby krutého zabití rozjívených puberťáků i vcelku originální poentou.. Zajímavý je herecký projev Roberta Englunda (Noční můra v Elm street) a Petera Stormara (Prison Break), který by si jistě zasloužil více prostoru pro své kreace. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Na konci filmu se objeví časopis Famous Monsters. (-Bomba-)
  • Natáčení probíhalo ve Westville v Georgii. (Terva)
  • Ve scéně, kdy dojde ke čtvrcení těla pomocí koňů, jsou od těla odděleny všechny končetiny a trup zůstane na místě. Trup těla by však měl zůstat přichycený k jedné z končetin. (Terva)

Reklama

Reklama