Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Občané malého městečka Pleasant Valley nalákají několik mladých turistů do města na oslavu stého výročí osvobození města před bandou renegátů, kteří město pustošili. Připraví pro každého z nich speciální večerní program … při němž jsou postupně zabíjeni … pouze jeden pár odhalí krutou skutečnost a pokouší se dostat ze zlověstné pasti… jejich jediná naděje je útěk. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (145)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Lahko nadpriemerny horor 2001 Maniaku od rezisera Tim Sullivana. Vrazdy boli dostatocne originalne a drsne, samice krasne, hororova atmosfera na mieste. Par nechutnosti, ktore neznasam /kanibalizmus, zoofilia ...../ vsak tento film dost zhodili, lebo povodne som planoval dat 2001 maniakom 4 hviezdy. 55 % ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Ujetina na entou ,ale perfektní něco na způsob Populace 436 ,ale poněkud víc zvrácený. Trojice mladíků přijede do zapadlého městečka hned po nich přijede další trojice dvě holky a kluk a z nima na motorce kluk s holkou a slavnost může začít. Hláška typu "negr s čínanem " Já jsem číňaňka" a pod těch je tam spousta. Všude krásný holky v dobových kostýmech a všechny jsou nadržený ,ale taky kurevsky hladový. Scény roztrháňí koňma nebo vychlastání kyseliny a následná díra v břiše a v madraci. či černoch natažený na jakýsi skřipec kdy mu vylítnou oči z důlku. a nebo číňanku zmasakrujou zvonem. Prostě chuťovka. Ten název je naprosto trefný. ()

Reklama

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobré! Strelené prostredie pravého južanského mestečka mi vyložene sadlo, takisto ako nápadité a drsné mordy. Najväčšou prednosťou je ale môj obľúbenec Robert Englund. On sa snáď ani do hororov nehodí, mal by skôr hrávať v áčkových thrilleroch, taká sila a charizma z neho sála. Možno trochu bizarné, možno trochu málo vážne, no pekelne dobré. A záver ma položil na lopatky. ()

Madadajo odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem se o tomto zcela nesmyslném hororu z kategorie B zmínil kamarádovi, uvědomil jsem si, jakou jsem plácl blbost, když po chvilce povídání o chybách v tomto snímku se pousmál a řekl: "Tak to je nějaké ´Déčko´ spíš ne?" A sakra měl pravdu. Nezlobte se na mě, normálně nikoho nesoudím, ale pokud tomuto snímku někdo přisoudí víc než jednu hvězdičku, díval se víc na ženská poprsí než na film samotný, tedy by se měl podívat znovu a uvidí, že poprsí je víceméně vždy podobné, ale tenhle film je takhle nesmyslný jen jeden. Jo a vlastně ono je to horor? Myslím, že k leknutí nestačí jen ponurá a občas nahoru vylétnuvší hudba, takže jsem se spíš smál než bál. A neodpustím si říct, že jsem viděl nejstupidnější scénu svého kratičkého života. Žena ležící ve stáji, na každém údu má přes provaz zapřaženého koně, kteří postupně utíkají pryč i s ženskými údy, nevypadá to nejhůř, jenže co se stane, když je utžen třetí úd a zůstane poslední? Místo aby byl dotyčný zbytek ženského těla vláčen, holé "body" zůstane jakousi až mystickou silou na místě a i poslední úd je odtržen, bravo! Někdo si říkal fuj odporné, ale já se takhle skvěle už dlouho nezasmál. Na to, že má toto "něco" jen 87minut, chyb je tam jak zrnek písku na pláži v egyptě. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Na 2001 maniacích lze hodnotit kladně hlavně dvě věci.Krásný kozatý roštěnky,který se vůbec nestydí a pár vydařených gore efektů.Tvůrci se nebáli přitvrdit v krvavých scénách a tak si vyznavači drsnějších záběrů přijdou párkrát na své.Bohužel,tím výčet kladů končí.Zbytek filmu,neboli "vata",je prostoduchý pokus o něco,čemu se jinde říká děj.Vesměs mladí neznámí herci také spíš vypadají,že byli někde na několikatýdenní párty,než na natáčení horrorového filmu,zkrátka u takového typu filmu ze všech vyzařovala až moc pohodová atmosféra.Tvůrci nejspíš i zamýšleli natočit hodně odlehčenou krvárnu,jen se jim to na mě až moc vymklo s tou pohodou z rukou.Jo,a o těch krásnejch kozatejch babách jsem se zmiňoval :)? ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo ve Westville v Georgii. (Terva)
  • Ve scéně, kdy dojde ke čtvrcení těla pomocí koňů, jsou od těla odděleny všechny končetiny a trup zůstane na místě. Trup těla by však měl zůstat přichycený k jedné z končetin. (Terva)
  • Na konci filmu se objeví časopis Famous Monsters. (-Bomba-)

Reklama

Reklama