Reklama

Reklama

Matky na tahu o Vánocích

  • USA A Bad Moms Christmas (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Nepeč a zapař Říká se, že Vánoce jsou nejkrásnějším obdobím roku. Určitě ale ne pro mámy! Tři matky rebelky už mají dost věčného uklízení, vaření, zdobení a shánění perfektních dárků pro celou rodinu. Proto se zaseknou a rozhodnou, že si tento rok konečně užijí Vánoce i ony. Akorát netuší, že se brzy ohlásí hosté, kteří s jejich představami dokonalých svátků nebudou tak úplně souhlasit – jejich vlastní matky… (Magic Box)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (204)

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Pokračování hitů vznikají na pásové výrobě a to i u těch hitů u kterých pokračování nedává smysl. Matky na tahu o Vánocích trpí klasickou poruchou komediálních pokračování- Nemáme se kam vydat dál takže zbývají dvě možnosti: Buďto cesta do nějaké exotické země nebo zimní svátky. Tvůrci si tentokrát vybrali to druhé čímž se dočkáváme už druhého letošního komediálního pokračování (Prvním je Táta je doma 2) Nebudu tady vysvětlovat, proč je Táta je doma 2 lepším filmem ale spíše to jaký je film jako takový: Takže... ten film má humor který je po většinu času vtipný ale..... ten humor je také občas až šílený a přitažený za vlasy. A dojde to tak daleko, že ani nevíte kdy se máte smát a kdy plakat a když se tvůrci pokouší o nějaké emoce nejde plakat protože se stejně objeví vtip, ten film snad opravdu nemá jedinou ucelenou scénu bez vtipného odlehčení. Což by nebylo nic špatného kdyby se tak nekazil ten dramatický nádech. Trojice matek Christine Baranski, Susan Sarandon a Cheryl Hines jsou fajn a důstojně sekundují Mile Kunis, Kathryn Hahn a Kristen Bell. Fajn jsou i Peter Gallagher a Jay Hernandez. Nic více se v podstatě o filmu říct nedá. Je to prostě standardní vánoční výplachovka na kterou si ale vlastně ani nevzpomenete a pořád si budete o Vánocích pouštět Lásku nebeskou... nebo Živí mrtví. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Tri kamarátky a ich osudy počas sviatkov pokoja a harmónie. Alebo nie? Herecké obsadenie: Opäť musím vyzdvihnúť Milu Kunis (nar. 1983, Sovětský svaz) nakoľko ostatný herecký ansábel dosť prehrával svoje role, čo nie je zlé ak sa jedná o podobnú komédiu ale jednoducho mi tak ako jediná zarezonovala. Prevedenie: Opäť sa jedná o jednu z bizarnejších amerických komédií na ktorých sa dá pobaviť iba ak na to máte náladu a žalúdok. Pocity: Pár krát som sa pobavil a nemôžem povedať že by som musel gúľať očami nad trápnosťou deja. Na druhej strane ten sladký Happy End už by som vážne nechal na filmy Rosamunde Piltcher. Pridaná hodnota: Priemerná vianočná komédia. 55% ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $28miliónovTržby USA $72,110,659Tržby Celosvetovo $130,560,428Tržby za predaj Blu-ray v USA $4,409,047Tržby za predaj DVD v USA $3,128,176║ Klasické nevyrovnané a miestami otrepané pokračovanie, ktoré niekedy zbytočne moc tlačí na pílu. Príchod matiek (alebo lepšie povedané babiek) je akurát tak otravný, nie zábavný. Pár dobrých zábavných vecí sa tu nájde ale ináč to väčšinou dosť zadŕha. /45%/ ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Není to takový sešup kvality jako v případě Táta je doma, ale sešup to je. Humoru je poskrovnu - díky alespoň za osvědčenou scénu s nakupováním, i když jde o recyklaci prvního dílu. Zapojení matek-babiček funguje pouze u Mily Kunis, ostatní dvě linky jsou nudné a trapné. Pokud by měla vzniknout trojka, musí se vrátit ke kořenům a rozbalit pořádnou jízdu naštvaných matek a ne se pitvat ve sladkobolných, ufňukaných vztazích mezi matkami a dcerami, kde jedna křivda přebíjí druhou. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Bláznivé, vulgární a především komicky přitážené za vlasy. Jsem ráda, že si i pokračování zachovalo onen přehnaný, až parodický tón, který jsem ocenila na prvním díle. Na obou filmech je nejlepší to, že se zkrátka neberou vážně. To, co by jinde působilo lacině a trapně, je tady dohnáno do takového extrému, že je to zkrátka vtipné. Už jen ty přemrštěné charaktery všech matek a jejich hlášky. Dostávala mě Christine Baranski v roli matky/babičky perfekcionistky: "Ale to je z Titanicu!" :D Jasně, ne všechno se tak úplně povedlo, ale stále se našly mraky momentů, kterým jsem se musela od srdce a z plna hrdla zasmát. Za mě jde o opravdu zábavnou a odpočinkovou podívanou sršící absurdním vtipem. Téměř stejně dobré jako první díl. ~(3,9)~ ()

Galerie (92)

Zajímavosti (6)

  • Hlavní natáčení filmu začalo 1. května 2017 v Atlantě v Georgii. (ČSFD)
  • Film byl oznámen 23. prosince 2016, jen dva měsíce poté, co film Matky na tahu (2016) ukončil své promítání v kinech ve Spojených státech. Pouze 15 měsíců odděluje data vydání původního filmu a jeho pokračování. (ČSFD)

Reklama

Reklama