Reklama

Reklama

Mimozemská invaze

Trailer

Velký Wesley Snipes (sám Blade!) v hlavní roli „lovce“ v tomto filmu režiséra Mauro Borrelliho (Ghostmaker). V Recallu se objeví i další hvězdy: RJ Mitte (Perníkový táta), Jedidiah Goodacre (Následníci), Niko Pepaj (Nešika), Laura Maria Bilgeri (Toby Goes to Camp) a Hannah Rose May (Hráči). Film vypráví příběh pěti přátel, kteří odpočívají v odlehlém domku na jezeře a chtějí si to jen užít. Netuší, že Zemi napadla mimozemská civilizace a jejím obyvatelům hrozí zotročení... Režisér Borelli je bývalým spolupracovníkem režiséra Tima Burtona a ilustrátorem takových trháků, jako jsou Piráti z Karibiku a Captain America. Recall bude také natočen pro nový tříkódový panoramatický formát Barco Escape, který zcela obklopuje publikum a nabízí maximální pohlcující filmový zážitek. Některé části filmu budou také natočeny ve virtuální realitě. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (83)

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Tak deravý a nedomyslený scenár plný absurdit som už dlho nevidel. Scenár mi úplne prišiel ako víťaz nejakej detskej súťaže prvého stupňa ZŠ. Ostatní tomu tiež moc nedali. Jediné pozitívum bolo asi relatívne napätie, ktoré zapríčinilo dopozeranie filmu. Začalo to pomerne dobre, ale skončilo hlúpo. Posledných asi 30. minút bol šalamúnsky prúser. Na čo vôbec obsadzovali do filmu Snipesa? I keď ten splnil svoju rolu pomerne dobre. spoiler: Po smrti jednej z dvoch aktériek vo filme absolútne nezmyselne sa chovala jej kamarátka, ktorá tam viac oplakala babu, ktorú vôbec nepoznala (rok mŕtvu priateľku chalana, ktorého nepoznala ani 24 hodín)?? Film bol somarín plný! Toto by ani Spielberg nezachránil s tým najlepším soudtrackom. ()

AxelWers 

všechny recenze uživatele

Poslabší sci-fi film o napadnutí (zase) Zeme mimozemšťanmi. Na tomto filme nie je prakticky nič, čo by vás ohúrilo, za zmienku stojí akurát občasná napätá atmosféra medzi stromami v lese, ale ako rýchlo začala, tak aj skončila. Hodnotenie 2* je možno až zhovievavé, ani Snipes nepredviedol bohvieaký výkon. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Přesně taková blbost jak se dalo očekávat podle traileru. Na druhou stranu úplně ten film nezatracuji je tam sice tuna klišé a samo o sobě to není moc zajímavé, ale řemeslně to aspoň není úplná sračka a i když uznávám, že ty efekty nejsou nic extra, tak jsem viděl i horší, ale stejně to je max na 2* hlavně proto, že Wesley je tu úplně zbytečný a kdyby tu nebyl vyjde to nastejno. Škoda svou mrtvou kariéru už patrně znovu nenastartuje.30% ()

Ashar 

všechny recenze uživatele

To jsem se tak jednou toulal po lese a narazil na opuštěnou chatu, která nebyla až tak opuštěná. Nu což, jsem nevychovaný spratek a tak tam vlezu a čumím, co vše mi nový útulek nabízí. V tom dostanu přes držku a nadávám na toho psychopata, co mne napadl. Když už jsem skoro v poho, vcucne si mne do lodě hnusnej mimoň a tak trochu mi abgrejduje moji fasádu. No neříkejte, že by vás to nenasr... A o tom je tak trochu tento příběh. Ta banda puberthajzlů mne tak trochu točila, proto jsem jim ale vůbec nenadržoval. Naopak Wesley Snipes byl super. Pobavilo mne to až na čtyři hvězdy. ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Prvních pár sekund, kde se to odehrálo ve vesmíru u ISS mě to navnadilo a pak záběr na bandu týpků, jak si chtěj vorazit u chaty očekávajíc na konci nějakou tu soulož. Pořádně ty ufouni nebyly vidět a létající oranžová medůza nadchne na pár vteřin. A ten konec, jsem z toho nějaká zmatená. U mě nic moc. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama