Reklama

Reklama

Krásný únik

  • Itálie Ella & John - The Leisure Seeker (více)
Trailer 1

VOD (1)

Krásný únik s držitelkou Ceny Akademie® Helen Mirren a dvojnásobným držitelem Zlatého glóbu® Donaldem Sutherlandem v hlavních rolích vypráví příběh stárnoucího páru, který se ve svém vysloužilém obytném automobilu vydává na nezapomenutelnou cestu z Bostonu do domu Ernesta Hemingwaye na floridském Key Westu. Putování, jež v obou znovu probouzí touhu po životě i vzájemnou lásku, diváky nepřestane překvapovat až do samotného konce. (Bontonfilm)

(více)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (60)

J.Mayen 

všechny recenze uživatele

Nu musim se priznat, ze zacatek prvnich cca 30 minut jsem mel chut film vypnout, nejak nebyla nalada koukat na vecne zapominajiciho staryho muze,ale jsem rad, ze jsem film do konce dokoukal. Navic, krasne prostredi ve mestecku Key West a take dum Ernsta Hemmingwaye, kde jsem mel moznost a tu cest take byt. Spis nez komedie je film velmi smutne az drama. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Přestože tři že čtyř tvůrců nejsou američani a jde o univerzální příběh o stárnutí, lásce a svobodě/volbě...má to z nějakého důvodu americký smrádek, který mě osobně, ten celkový dojem kazí. A vůbec nejde o herce...konec konců Donald je Kanaďan a Helen Angličanka. Sám to neumím vysvětlit, ale ta přívětivost k divákovi a korektní a uhlazený příběh, mě přiměl se občas usmívat a brát to celé na lehkou váhu. Ten poměr komedie, drama a roadmovie by se mi líbil jiný. Vlastně mě i trochu mrzí, že ten film nevznikl plně v italském duchu s herci a prostředím, které by dodávalo těm dialogům jiný nádech. To bych vysolil klidně plnou palbu. Takto "jen" 4* ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Kombinace road movie a dramatické romance s komediálním nádechem na téma stárnutí a s ním přicházejícími nemocemi. Starší pár se vydává na svou možná poslední cestu, aby si potvrdili svou lásku a bojovali s alzheimerem. Film zaujme hlavně výbornou ústřední dvojicí, která je přirozená i přesvědčivá a manželský pár se jim dá bez problému věřit. Bohužel tempo vyprávění už mi příliš nesedělo a občas jsem se nepříjemně nudil. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Ako byť úspešný v dnešnej dobe? Zoberte dve herecké legendy, posaďte ich do polorozpadnutého karavanu a pošlite naprieč Amerikou. A tam končíte, keďže viac neni o čom. Tak to zachraňujete tým, že jeden je dementný a druhý s rakovinou. A ten dementný začne vyťahovať 50 ročné sračky a prizná sa aj k tomu, k čomu by nemusel. Desný film. 1 z 5 ()

nonick1 

všechny recenze uživatele

I přes některé ne zcela uvěřitelné scény, jde o povedený snímek, dojemně i bez příkras ukazující realitu stáří, a podobně jako je povinná četba na školách, měl by tohle být povinný film v každém zaměstnání, kde se bláhoví zaměstnanci chtějí dolopotit do řádného důchodu, aby si pak na prahu sedmdesátky konečně začali "užívat života" - a ono už to nejde... ()

Galerie (40)

Zajímavosti (3)

  • Celosvětová premiéra filmu proběhla 3. září 2017 na filmovém festivalu v Benátkách. (ČSFD)

Reklama

Reklama