foto

Dana Ivey

  • nar. 12.8.1941 (77 let)
    Atlanta, Georgia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Krásný únik
2014 Za láskou do Paříže
2011 The Importance of Being Earnest
Černobílý svět
2009 Morganovi
2007 Broken English
Křižovatka smrti 3 - Tentokráte v Paříži
2006 Very Serious Person, A
2003 Pravá blondýnka 2
2002 Láska s výstrahou
Orange County
2000 Kid
1999 Hodiny před popravou (TV film)
Walking Across Egypt
Úspěšný Mumford
1998 Podvodníci
Simon Birch
1995 Sabrina
Šarlatové písmeno
1993 Addamsova rodina 2
Dobrodružství Hucka Finna
Ročník 61 (TV film)
Samotář v Seattlu
Ďáblův advokát
1992 Sám doma 2: Ztracen v New Yorku
Ztracené dítě (TV film)
1991 Addamsova rodina
1990 Hamlet (TV film)
Pohlednice z Hollywoodu
1988 Appointments of Dennis Jennings, The
Jiná žena
Špinaví, prohnilí lumpové
1986 Heartbreak House (TV film)
Hořkost
Sunday in the Park with George (TV film)
1985 Badatelé
Purpurová barva
1982 Little Gloria... Happy at Last (TV film)
Macbeth (TV film)

TV seriály

2015 Odd Mom Out (TV seriál)
Wheels Up (S01E01)
2013 Ve znamení raka (TV seriál)
Quality of Death (S04E03)
2010 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Smaragdové město (S01E10)
Omezení rodiny (S01E06)
Keltský večer (S01E05)
další epizody (4)
2008 The Return of Jezebel James (TV seriál)
2005 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a druhý detektiv (S04E01)
2004 Sex ve městě (TV seriál)
Pryč z ruchu velkoměsta (S06E16)
2000 Oz (TV seriál)
The Bill of Wrongs (S04E03)
Obituaries (S04E02)
1996 Právo a pořádek (TV seriál)
Girlfriends (S06E20)
1986 Easy Street (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)

Dokumentární

2018 Broadway: The Next Generation

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace