foto

Janel Moloney

  • nar. 3.10.1969 (49 let)
    Woodland Hills, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Janel Moloney vyrůstala v Kalifornii ve Woodland Hills. Studovala v Los Angeles, kde se mohla také potkat s Royem Londonem. Zúčastnila se také vzdělávacího programu v herectví s názvem Suny Purchase v New Yorku. V první velké roli se předvedla v seriálu ZÁPADNÍ KŘÍDLO (1999) a dokonce jste ji mohli vidět i v některé z epizod v seriálu DR. HOUSE. Ve filmových snímcích jste na Janel Moloney mohli narazit například v SELF (1995), NEŽ JSME SE NAŠLI (1997) nebo BANG, BANG, SEŠ MRTVEJ! (2002).

Pavel "forrest23" Forst

Herecká filmografie

Filmy

2017 Krásný únik
2016 Half the Perfect World
2014 Stay Then Go
2013 Otřes mozku
2010 Armless
2009 Captain Cook's Extraordinary Atlas (TV film)
2005 Amber Frey: Witness for the Prosecution (TV film)
2002 Bang, bang, seš mrtvej! (TV film)
1998 Hranice zoufalství
Souler Opposite, The
1997 Než jsme se našli
1995 Divoký Bill
Safe
1993 Ideální milenka
1992 Dvojité ostří (TV film)
1991 Do cizích rukou (TV film)
Zachránit dítě (TV film)

TV seriály

2018 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Dare (S19E16)
2017 American Crime (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 6 (S03E06)
další epizody (5)
Pozůstalí (TV seriál)
The Book of Nora (S03E08)
Nejmocnější muž na světě (S03E07)
Licence (S03E06)
další epizody (8)
2015 Pozůstalí (TV seriál)
Teď bydlím tady (S02E10)
13. říjen (S02E09)
Mezinárodní nájemný vrah (S02E08)
další epizody (10)
Černá listina (TV seriál)
Luther Braxton (No. 21): Conclusion (S02E10)
Luther Braxton (No. 21) (S02E09)
2014 Pozůstalí (TV seriál)
Garveyovi ve vrcholné formě (S01E09)
Cairo (S01E08)
Spočinutí pro znavené nohy (S01E07)
další epizody (4)
Alpha House (TV seriál)
Bugged (S02E08)
The Retreat (S02E06)
Shelter In Place (S02E04)
další epizody (4)
2013 Dobrá manželka (TV seriál)
A Precious Commodity (S05E03)
2009 Polda z Marsu (TV seriál)
Pomsta zlomené čelisti (E13)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Víra (S08E05)
2008 Puppy Love (TV seriál)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Třídní sraz (S03E05)
Dr. House (TV seriál)
Je to báječná lež (S04E10)
2007 Bratrství (TV seriál)
Things Have Changed 1:7-8 (S02E10)
True Love Tends to Forget 1:1-4 (S02E06)
Dear Landlord 1:3-4 (S02E05)
další epizody (5)
2006 Západní křídlo (TV seriál)
Tomorrow (S07E22)
Institutional Memory (S07E21)
The Last Hurrah (S07E20)
další epizody (13)
2005 Západní křídlo (TV seriál)
The Wedding (S07E09)
Undecideds (S07E08)
The Al Smith Dinner (S07E06)
další epizody (17)
2004 Západní křídlo (TV seriál)
Impact Winter (S06E09)
In the Room (S06E08)
A Change is Gonna Come (S06E07)
další epizody (22)
2003 Západní křídlo (TV seriál)
Abu El Banat (S05E09)
Shutdown (S05E08)
Separation of Powers (S05E07)
další epizody (21)
2002 Západní křídlo (TV seriál)
Holy Night (S04E11)
Arctic Radar (S04E10)
Swiss Diplomacy (S04E09)
další epizody (22)
2001 Západní křídlo (TV seriál)
H. Con-172 (S03E10)
Bartlet for America (S03E09)
The Women of Qumar (S03E08)
další epizody (22)
2000 Západní křídlo (TV seriál)
Noël (S02E10)
Galileo (S02E09)
Shibboleth (S02E08)
další epizody (22)
1999 Západní křídlo (TV seriál)
In Excelsis Deo (S01E10)
The Short List (S01E09)
Enemies (S01E08)
další epizody (10)
1998 Ze Země na Měsíc (TV seriál)
1995 Pohotovost (TV seriál)
Narozeninový večírek (S01E17)

Dokumentární

2003 The Brotherhood (TV film)

TV pořady

1989 The More You Know (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace