Reklama

Reklama

Bitva kuchařů

(festivalový název)
  • Čína Jue zhan shi shen (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Sky Ko (Nicholas Tse) je talentovaný šéfkuchař, který vaří v pouliční restauraci, již vede se svými přáteli. Přímo naproti nim si otevře luxusní restauraci Paul Ahn (Yong-hwa Jeong), šéfkuchař z Francie, který má 3 michelinské hvězdy. Oba poměřují své kuchařské schopnosti nejen ve stejné ulici, ale přihlásí se i na mezinárodní kulinářskou soutěž. Vítěz se pak bude moci utkat se samotným Bohem kuchyně (Anthony Wong), jímž není nikdo jiný než Skyův otec, který ho jako malého opustil. (LangiJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (34)

Strike 

všechny recenze uživatele

Příjemný pohodový fim, který má zajímavý moent v podobě svatby, kde evropského, skoro bych řekl anglického podle oblečení co má bába vedle něho, prince hrají Vladimír Polívka a princeznu Barbora Mottlová. Nechybí samozřejmě Marek Vašut. Po filmu Dobrodruzi další snímek, kde se vedle čínských/hongkongských superhvězd (Nicholas Tse, Anthony Wong) vyskytují i čestí herci. Jen tady, narozdíl od Andy Laua a Norberta Lichého v Dobrodruzích, se spolu přímo nevyskytují. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Prijemny film, ktory sa toci okolo jedla a jeho pripravy a vdaka tomu sa divakovi budu nonstop zbiehat slinky nad neskutocnymi pochutkami z rôznych kutov sveta. V centre pribehu stoji klasicky suboj medzi modernou a tradicnou kuchynou a zaroven medzi zachovanim starych stvrti alebo ich demolaciou a nahradenim modernym komplexami. Pribeh tych zlych na čele s neprirodzene dabovanym korejcom Yong-hwa Jeongom ma zaujal menej. Ovela viac ma bavil pribeh tych dobrych na čele so sympatakom Nicholasom Tse a jeho charizmatickym mentorom You Geom. Trochu ma stval Anthony Wong ako prilis namysleny Nicholasov otec. Ale to bol asi zamer a ked sa chlapi konecne zmierili, tak som bol namäkko. No a roztomilym bonbonikom je kratka epizodka odohravajuca sa v Cesku, vdaka comu sa tu mihne par ceskych hercov a zaznie a cestina. Vysledkom je neskutocne pohodovy film po ktorom dostanete chut si nieco dobre uvarit. 7/10. ()

Reklama

shade000 

všechny recenze uživatele

O filme som sa dozvedel z toho, že na sociálnej sieti ma stále prenasledoval nejaký Reels z tohto filmu a nejak mi to nedalo, tak že pozriem čo to je. Čína má veľmi zvláštny štýl točenia filmov a v živote by som nepovedal, že je to o kuchároch, každopádne, keď si odmyslím ten ich kung-fu štýl aj tu, tak je to celkom zaujímavé... ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Sky, obyčejný kluk, který s láskou vaří v malé restauraci s dlouholetou tradicí, cenově dostupné pro všechny běžné smrtelníky, si mě získal na svou stranu ihned. Mišelinská hvězda působí zprvu jako napomádovaná primadona s manikúrou, ale po trefné hlavičce (klobouk dolů) jsem ho vzala na milost. Vymazlený vizuál při přípravě jídel je dech beroucí a příběh má to podstatné... srdce. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Další super filmík o vaření, tentokrát z čínské kuchyně, a když ještě navíc kuchtí Nicholas Tse a Jung Yong-hwa z korejské skupiny CNBlue, co víc si přát :) Možná něco dobrého k tomu :) protože ty jídla vypadaly fakt skvěle. Film je natočený podle populární televizní show o vaření Chef Nick a natáčel se i v Praze a na zámku v Ploskovicích. Konečně jsem v asijském filmu slyšela češtinu, které bylo rozumět a nemusela si to několikrát vracet, abych vůbec věděla, co říkají. Bude to ale proto, že většinu toho odříkal Ladislav Županič :) Na druhou stranu Yong-hwu nejspíš museli nadabovat, protože ten hlas mi k němu vůbec neseděl a zněl jinak, než když mluví nebo zpívá korejsky. Byl to nezvyk a celkem mě to tahalo za uši, hlavně jeho angličtina. Ale jinak pohoda - pěkný příběh, sympatické hlavní postavy, arogantní Anthony Wong taky dobrý a hlavně žádné ulítlosti a trapárny. Přeloženo. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (2)

  • Scéna, kde se Paulovi (Yong-hwa Jung) nabízí povýšení na hlavního šéfa, se natáčela v Plzeňské restauraci, která se nachází u Prašné brány v Praze. (jajsemja)
  • Natáčení probíhalo mj. na zámku Ploskovice. (jajsemja)

Reklama

Reklama