Reklama

Reklama

Píší se 80. léta minulého století, Detroit zachvátila epidemie cracku a drogám byla vyhlášena nemilosrdná válka. Mladý gangster vypráví působivý skutečný příběh dělníka a jeho dospívajícího syna, Ricka Wershe Jr., který se stal tajným policejním informátorem a později drogovým dealerem, aby nakonec skončil na doživotí ve vězení. (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (86)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $29miliónovTržby USA $24,011,188Tržby Celosvetovo $25,953,002 ▐ Matthew McConaughey opäť výborný, ten jeho fagan skôr otravný ale dobre do takého tipu filmu to celkom sadlo. Dejovo to celkom dobre sypalo, občas nejaká ten zaujímavý zvrat. /55%/ ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Džízis, dyť ten film nemá absolutně žádnou duši! Je to jako dívat se na nezajímavej, nudnej sled na sebe nenavazujících scének z drogovýho podsvětí Detroitu, který chtěl někdo naroubovat do hip-hopovýho hudebního videoklipu, ale po pěti minutách zapomněl vypnout kameru a říct všem zúčastněnejm, ať jdou domů. Nehledě na to, že hlavní postava má tak hrozně nesympatickej zjev a McConaughey tu hraje takovýho vymletýho křupana, že se vlastně divím, jak jsem to mohl dokoukat do konce... Pár momentů to jakože má a trochu sem se poučil, no ale tyvado! Ne. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Film podľa skutočných udalostí s pomerne nesúrodým príbehom ma príliš neoslovil, čakal som od neho podstatne viac. Obdobie 90tych rokov zobrazené celkom dobre ale inak na filme upútalo máločo a už vôbec nie samotný príbeh. Sľubný začiatok trval zhruba 20 minút a následne sa dej akosi sám v sebe strácal a úprimne som prekvapený že som ho dopozeral do konca. ()

zsn 

všechny recenze uživatele

Perfektní drama s bezvadnými charakterovými postavami. Nové a neznámé herecké tváře, co by si již teď zasloužily Oscara a Matthew jako muž s citem pro rodinu, který dostává toto krimi do sféry amerického klišé, kterému chcete v návalu citů propadat zas a znovu. Někdy je ta Amerika opravdu neskutečná. Naprosto jiný svět. Ale policajti jsou zm*di v každé zemi, jak vidno. ()

NifKor 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad, který dokáže zaujmout minimálně z traileru, ale ve finální verzi to moc nedopadlo. Není to nijak extra špatné, ale nedokáže to diváka pohltit a udržet po celou dobu což je škoda a může za to i délka filmu a né moc zajímavý příběh podle reality. Herci hrají v pohodě, ale nic extra nezahrají, takže si je člověk nemůže moc oblíbit, někteří herci se můžou někomu zdát nesympatičtí což je taky další problém filmu, postavy nejsou nějak zrovna zajímavé, sestra hlavní postavy mě extrémně nezajímala a jeho otec totéž. Jediná postava co mě tak trošku zajímala byla hlavní postava, kterou si člověk taky ale nijak neoblíbí. Dá se říct, že film je spíš takový plus mínus průměr.4/10 ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Celosvětová premiéra proběhla 31. srpna 2018 na Telluride Film Festival. (BMW12)
  • Natáčelo se od 21. března do 6. června 2017 v Clevelandu, Detroitu, Las Vegas a Miami. (BMW12)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno