Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rachel se chystá na rande s Chashem, hercem ze seriálu Tak jde čas, kde hraje i Joey. Když se o tom dozví Ross, žárlí a je naštvaný. Phoebe navštíví Moniku v práci. Seznámí se tam s jejím novým pomocníkem Timem a začnou spolu chodit. Po čase se Monika rozhodne Tima propustit, protože podle ní se na práci kuchaře nehodí. A ani Phoebe není se svým novým přítelem spokojená... (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

What do you think is a better excuse for why I'm not drinking on this date tonight, "I'm a recovering alcoholic", "I'm a Mormon", or "I got so hammered last night I'm still a little drunk."? ()

filip289 

všechny recenze uživatele

Skvelá časť ktorej kraľujú hlavne sekvencie s Chandlerom a kolegom Bobom (Chris Parnell), ktorý si myslí, že Chandler nieje Chandler, ale Toby. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (11)

  • Táto epizóda bola venovaná na pamiatku Richarda L. Coxa staršieho, otca Courteney Cox. (Pat.Ko)
  • Monika (Courteney Cox) představuje Phoebe (Lisa Kudrow) Tima (Kevin Rahm) a říká, že je její nový "su-šéf", v originále "sous-chef". Phoebe si myslí, že Tim je Moničin šéf, načež jí Tim řekne, že je to právě naopak, protože "su" je francouzsky "pod". Je zvláštní, že jí to musel vysvětlovat, když Phoebe francouzsky umí. (Michael02)

Reklama

Reklama