Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Harrymu se nepodařilo udržet Jamieho v nemocnici a ten rozrušen utekl do New Yorku. Detektiv i přes zákaz sleduje jeho mobil, aby jej dostihl a přivedl zpátky. Bojí se, že může něco způsobit sobě nebo někomu jinému. Nezbývá než se ho celou noc držet... (Česká televize)

Recenze (5)

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl byl úplně jiný než předchozí a chvílemi to byla komedie. Mě to ale prostě bavilo a to jen díky Billu Pullmanovi. Konec pak byl docela wtf moment, který pro případ může být buď naprosto zásadní a nebo úplně bezvýznamný. To ukážou další díly. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bál som sa že nižšie hodnotenie tejto série bude kvôli niečomu inému, ale nebolo to také zlé. Je nelogické, aby detektív pařil s mentálne nestabilným podozrivým, na miesto toho aby ho zatkol. je to ako stat na okraji budovy a nespraviť ten posledný krok. Má v tom byť paralela? Z detektíva sa týmto stáva človek, ktorý riskuje celú kariéru. ()

Reklama

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Isn't it strange how when we stand at the edge like this, we all feel like we might lose control and jump? That impulse to jump into the void, to step in front of a car... what's that about?" ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No jo, už je to tak, situace se nezlepšila. Z neustálých návratů ke kopání hrobu už mě bolí záda, takže by se dalo předpokládat, že pařbu ve městě uvítám, ale ukázalo se, že to příběhu zrovna nepomohlo, a místy jsem se tak trochu nudil. Žádné nadšení se tedy nedostavilo, a pokud bude série podobným způsobem pokračovat, nebudu rád. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama