Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parodie na KUNG - FU filmy, jaká tu ještě nebyla! Autoři sestříhali dohromady dva hongkongské bojové filmy a nově natočené scény s novými postavami a dialogy. Původní postavy tak říkají úplně jiné věci a vás čeká skutečně pořádná zábava! Film Kung prásk smrtonosná smrt nepostrádá typický scénář - legendární válečník, zvaný "Vyvolený", chce pomstít SMRT své rodiny, a tak se vydává na cestu přes celou zemi, aby našel vraha. Nechybí ani pořádná akce a neuvěřitelné efekty. Vše je ale trochu jinak - a vás nepřejde smích od samého začátku až do úplného konce! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (169)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

1. Být více než povrchně obeznámen s parodovaným žánrem. 2. Nacházet se pod vlivem lehkých drog, či alespoň úplňku. 3. Shledávat wushu souboj člověka s hovězím dobytkem tuze legračním. 4. Být zavodněn sedmičkou libovolného destilátu nad 40 % voltáže. Pokud splníte nejméně tři ze čtyř výše uvedených podmínek a neodradí vás hned úvodní intro s Brucem Leem v prochcaných plenkách, co rád válí sudy po kamenitém svahu, můžete zhodnotit Oedekerkův kung-fu almanach zhovadilosti jako docela ucházející záležitost, včetně doprovodného zvěrstva v podobě českého one-man show dabingu. A pokud striktně dodržíte podmínku číslo 4, budete ráno navíc přeborník v kung-fu stylu Hou Quán (hádáte správně, je to styl opice).. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Steve Oedekerk si film zrežíroval a obsadil se do hlavní role. Nevzniklo z toho nic světoborného, protože jako herec nepůsobí až tak zajímavě, ale jako režisér je v komediích dobře etablovaný. Sice nevím, co ho vedlo vzít si na parodickou mušku kung-fu filmy, ale nápad to nebyl nejhorší. Horší bylo jen to provedení. Gagů je ve filmu opravdu pořádná porce, ale těch skutečně vtipných bych napočítal na prstech jedné ruky, ale šlo hlavně o to, kdo je předvádí. Oedekerk měl raději zůstat za kamerou a najít herce, který podá gagy vtipně, protože několik vtipných scén mělo velký potenciál, kdyby si je vzal do parády někdo s hereckým talentem. Pro parodii zvolil odvázané pojetí, pustil se do Jackieho Chana, a pro dobré pochopení mnoha parodovaných scén je také třeba mít něco málo nakoukáno ve "žlutém" žánru, orientovat se v něm, a to především pokud jde o klasické zástupce žánru. V opačném případě totiž hrozí, že se moc nepobavíte, a to byl právě můj případ.  40% ()

Reklama

Triple H 

všechny recenze uživatele

Našiel som tam presne tri vtipné momenty. Vyzerá to, že Oedekerk mal pár slušných nápadíkov, ale nie dosť na celovoečerný film. Tak usilovne varil z vody, ale vyšla z toho len poriadne hnusná brečka, v ktorej je mnoho naozaj trápnych scén a niekoľko takých, z ktorých zostáva rozum stáť. Scéna s kravou, parodujúca Matrix, je tak neskutočne kŕčovitá a zúfalá, že je to až smutné. Námet sa teda očividne hodí len na krátku scénku, ale v celovečernom formáte to je učinené utrpenie. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosto neskutecne kokotska komedie a parodie na kung-fu filmy, kdy vetsinu casu jsou sceny ze staryho japonskyho filmu, jehoz nazev si uz nepamatuju a neni snad ani na csfd. Kdyz se Oedekerk spoleha pouze na vtipy spocivajici v tom, ze vsichni japonci jsou teple namluveny a skoro az piskaj, tak to je o nicem, ale obcas to prezene a je to tak stupidni, az se clovek musi smat. Ale v momente, kdy sem dava svy vlastni forky, tak je to fakt perfektne vtipny. Navic Oedekerk, ackoliv desny hovado, tak ty pohyby mu celkem verite a je docela i namakanej. Celkove strasne stupidni, ale vetsinou taky docela zabavny a par momentu je nezapomenutelnejch. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Je to samozřejmě totálně dementní blbost, ale díky Oedekerkovi (jedinému dabérovi), je to opravdu neopakovatelná věc, která rozhodně nemá obdoby. Často člověk jenom nevěřícně kouká, co se děje za debility, ale každou chvilku je tam tak dokonalý fór, že se člověk směje dlouho a hodně nahlas (opakované záběry, dabing). Na pátou hvězdičku to není (jako New Kids a Klub sráčů), protože to je tak neskutečná sračka, ale parádní zábava to je bezpochyby. 90% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Steve Oedekerk namluvil všechny dabované postavy kromě Whoa. (Dreadd)
  • Původní scény jsou z filmu Tiger & Crane Fists (1976), režisér Steve Oedekerk jej sestříhal, dotočil nové scény a vytvořil originální a nesouvisející film. (Lumberjack)
  • V závěrečných titulcích běží fiktivní trailer na pokračování filmu, Kung Pow 2 ! Tongue Of Fury, který je však vytvořen z vystříhaných scén. (Lumberjack)

Reklama

Reklama