Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parodie na KUNG - FU filmy, jaká tu ještě nebyla! Autoři sestříhali dohromady dva hongkongské bojové filmy a nově natočené scény s novými postavami a dialogy. Původní postavy tak říkají úplně jiné věci a vás čeká skutečně pořádná zábava! Film Kung prásk smrtonosná smrt nepostrádá typický scénář - legendární válečník, zvaný "Vyvolený", chce pomstít SMRT své rodiny, a tak se vydává na cestu přes celou zemi, aby našel vraha. Nechybí ani pořádná akce a neuvěřitelné efekty. Vše je ale trochu jinak - a vás nepřejde smích od samého začátku až do úplného konce! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (169)

HellFire 

všechny recenze uživatele

Nejsem žádným fanouškem asijských kung-fu filmů, takže předlohu jsem neviděl, ale tahle spoof komedie byla místy pořádně našlápnutá. Samozřejmě, že nejlepším na tom všem byl neskutečně praštěný dabing, ale pochvalu si rozhodně zaslouží i CGI, protože místy to opravdu vypadalo, že se hlavní hrdina ocitnul uprostřed Japonska a jeho zakomponování do filmu bylo místy bezchybné. ()

Bay_watch 

všechny recenze uživatele

Možná to bylo tím, že jsme si ho pouštěli tak pozdě večer (náhodou v ten samej den, kdy to dávali v TV), ale mě se ten film fakt líbil! Za celej den jsem se u ničeho tak nenařehtal! Těch kung-fu odkazů a parodií... Jasně, že Oedekerk má totálně debilní výraz kdykoliv a při všem, a že je to do nebe volající vykrádání, které by zvládl i zelenáč v movie makeru, ale ten dabing (originální!) a moje ospalost to jednoduše přebili... Wíí, wíí, wíííí! ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosto neskutecne kokotska komedie a parodie na kung-fu filmy, kdy vetsinu casu jsou sceny ze staryho japonskyho filmu, jehoz nazev si uz nepamatuju a neni snad ani na csfd. Kdyz se Oedekerk spoleha pouze na vtipy spocivajici v tom, ze vsichni japonci jsou teple namluveny a skoro az piskaj, tak to je o nicem, ale obcas to prezene a je to tak stupidni, az se clovek musi smat. Ale v momente, kdy sem dava svy vlastni forky, tak je to fakt perfektne vtipny. Navic Oedekerk, ackoliv desny hovado, tak ty pohyby mu celkem verite a je docela i namakanej. Celkove strasne stupidni, ale vetsinou taky docela zabavny a par momentu je nezapomenutelnejch. ()

ktzc 

všechny recenze uživatele

Na tohle se dívat snad jen v originále. Já to viděl 2x, jednou v originále (****), jednou česky dabované (odpad!), český dabing pohřbil snad polovinu vtipných věcí tohoto filmu. Humor je místy trapný, ale i tak jsem se bavil. Je to celkem vydařená i když neuvěřitelně střelená a ujetá parodie na kung-fu filmy. Fakt libovka viz kungfu kráva, mistr "Betty" Paine, jednoprsá bojovnice, Vyvoleného mila a její: "UÍÍÍŮŮŮŮ ÍÍÍÍŮŮŮŮŮ UÍÍÍ" =D ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Okrem dramatických zoomov v úvode a zaverečných titulkov, neponúkne Kung Pow absolútne nič (okrem toho, že film komplet vyspoileruje Tiger & Crane Fists) čo by stálo za zlámanú grešľu. Simultálne dialógy sa pohybujú niekde medzi ZŠ (ty si prdol!, ja som prdol?, on si prdol!) a jasličkami (chrrrr, uiiii-uiiii, chrocht), choreografia (ak nerátam pôvodne zábery) nulová, Oedekerk nesympatický, a film pri svojej infantilnej debilite na jeden šup prakticky nestráviteľný. Ruky preč. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Steve Oedekerk namluvil všechny dabované postavy kromě Whoa. (Dreadd)
  • V závěrečných titulcích běží fiktivní trailer na pokračování filmu, Kung Pow 2 ! Tongue Of Fury, který je však vytvořen z vystříhaných scén. (Lumberjack)
  • Původní scény jsou z filmu Tiger & Crane Fists (1976), režisér Steve Oedekerk jej sestříhal, dotočil nové scény a vytvořil originální a nesouvisející film. (Lumberjack)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno