Reklama

Reklama

Království zombie - Série 1 (2019) (série)


Epizoda 1 (S01E01)

(epizoda)

VOD (1)

Obsahy(1)

Úředníci v Hanyangu objeví zprávy o tom, že král zemřel. Korunní princ Lee Chang chce zajít za svým otcem, ale do cesty se mu postaví mladá královna. (Netflix)

Recenze (8)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Umiestniť zombies do tohto historického obdobia a do tejto krajiny, to je fakt originálne. Vizuálne je to určite bez debaty, postavy však zatiaľ trochu nudné, ale cítiť z nich potenciál zaujímavosti. Netvormi sa v prvej časti šetrí, ale nepochybujem o tom, že časom sa to rozbehne do takej miery, až to budem ľutovať. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nedokazal som dopozerat ani pilot. Postavy ma vôbec nezaujali, takze je mi uz je jedno ake hororove inferno sa potom rozputa, kedze aj tak nemam komu fandit. Netflixu uz nejdu ani serialy. To je blbe. Snad nas spasi Disney+ so Star Wars serialmi. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Leni koukni na něco se zombíkama, co bude trochu milý a ne tak...lidský...jako třeba Sněžný bratrstvo, který na tebe furt skáče. A Kingdom je prej dobrý" :D :D :D není mi pět, co papaj bylo hned jasný. Vždyť se tvářili jako u Michelina! Vážně originální způsob, jak rozšířit "zombie" nákazu. (Chtěla jsem to vidět už delší dobu, ale ten úvod mě v daném kontextu rozsekal...) ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vypadá to úžasně a originálně. Kombinace dálného východu, středověku a “nemrtvých” (slovo zombie úmyslně vynechávám, protože tuším v rámci “inovace” průser jako v Pusanu). Bohužel, je to až moc utahané a pokus do všeho nacpat umění mě doslova rozčiluje (fakt potřebuju detailní záběr na několik vteřin jak si královna obouvá boty?). ()

keoma26 

všechny recenze uživatele

Tak na zacatku bylo to tempo budovani pribehu a atmosfery trochu moc rozvazny i na moje gusto, ovsem konec vsechno vynahradil a slibuje hodne slusnej nasleh... ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kasty, ponizenost, vtedajsie zakony , obradnost, to vsetko mnohi pozname z mnozstva historickych filmov. Ci uz korejskych, ale i hong-kongskych, ci cinskych. V tomto prevedeni ma to teda neohurilo. Avsak linia so, zrejme, "zombie-kralom", coby najmocnejsim muzom v risi, je zaujimava. Par scen je v tejto linii totalne nelogickych az hlupych. Princatko s vtipnym spolocnikom, ktory mimochodom hrava zabavne postavy zrejme neustale, je standardne rozvetvenie deja. Tiez vladnuci uradnici su povinna jazda. Uvidime, co sa vykluje z "liecitelky". Je jasne, ze sa pretne jej a princatkova linia. Zatial nic extra. Navnadil ma priradeny zaner, horor. Naznaky tu boli, len tien a divne zvuky za zavesom a v uplnom zavere cez skaru dveri. Fakt dost bieda. 40% ()

Reklama

Reklama