Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lily a Marshall pořádají kolaudační večírek ve svém novém domě, což se jako obvykle může trochu zvrtnout. Lily se všem možným nehodám snaží zabránit, ale marně... (TV Prima)

Recenze (4)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pätnásta epizóda zo siedmej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "The Burning Beekeeper" (Zapálený včelár). Marshall a Lily organizujú kolaudáciu ich nového domova na Long Islande, tichom predmestí New Yorku. Na túto akciu pozvali svojich priateľov, známych a kolegov. Lily sa veľmi snaží, aby všetko prebehlo v kľude a pohode. Lenže celé sa to poriadne zvrhne. Bola to divoká kolaudácia. ***** ()

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám rád tuhle epizodu, je originálně zpracováná, pokoj po pokoji. Barney válí, Mickey taky. Trochu štve Robin a Ted, všechno s nimi tady je kompletně zbytečný a nezajímavé (ječet takhle kvůli hořčici?!). Ale přesto, když vypustím ty dva, tak mě to baví - pěkné 4 hvězdy. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, tentokrát mě tvůrci překvapili; tento díl byl sice pro příběh v podstatě absolutně zbytečným, ale zato mě dokázal celkem slušně pobavit. Patnáctá epizoda byla vlastně takovou skládačkou událostí z jednotlivých místností jednoho domu, k nimž došlo během pěti minut. A že to byla intenzivní pětiminutovka. Ne všechno se povedlo, jak bych si představoval, ale pobavil jsem se. / Poučení: Hmyz, hlodavci, gouda a večírky nejdou tak úplně dohromady. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama