Reklama

Reklama

Dark - Season 2 (2019) (série)


Konce a začátky (S02E08)

(epizoda)
  • Německo Enden und Anfänge (více)
Drama / Krimi / Sci-Fi / Mysteriózní
Německo, 2019, 58 min

VOD (1)

Obsahy(1)

V den apokalypsy vykonává Clausen příkaz k prohlídce elektrárny. Jonas a Claudia využívají stroj času, aby propojili minulost s budoucností. (Netflix)

Recenze (18)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále mali tvorcovia bezpochyby dobre premyslené, avšak podľa môjho názoru nedokázali vyvolať také emócie, ako sa podarilo v tých najlepších dieloch druhej sezóny. Všetko do seba určite elegantne zapadlo, napriek tomu som záverečnú katarziu nepocítil, asi si budem musieť počkať až na koniec celého seriálu. No a osobne ma potešila "Andrea" z Kobry 11, len myslím, že nepovedala ani slovo. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A je to tu, konec další série a sakra, to jak se těším na další. Doufám, že přijde brzo, protože fakt nevim, co budu do tý doby dělat. Akorát si nejsem úplně jistá, jestli bylo dobrý zamotat do toho ještě paralelní světy, už takhle to bylo složitý, jak sviňa (hlavně když se člověk koukne na druhou sérii půl roku po první :D) a ještě paralelní světy do toho? Snad to pak nebude moc přeplácaný. Hodnocení. 8/10 ()

Dr. Hawkeye 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A máme to. Konec druhé sezóny. Konec světa, jak jej známe a patrně i konec Dark, jak jej známe. Nevím, zda se z toho nestane už moc velký guláš, když k mám ke čtyřem časovým rovinám, ztrojeným (a někdy vlastně i zčtyřnásobeným) postavám přibyde ještě další paralelní dimenze. Pořád mě to strašně baví, ale někde v hloubi cítím určitou obavu a strach, který tam zasadil před lety seriál Lost... Tak si do třetí sezóny držme palce! ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bartosz odovzdá Regine správu od Klaudie, ich spoločnú fotografiu z roku 1986. Noah vyšle svoje mladšie ja do roku 1986, aby splnil úlohu a sám sa pokúsi zabiť Adama, ale nepodarí sa mu to a tak Adam cestuje do roku 1986, aby pomohol uskutočniť Apokalypsu, ktorá je podľa neho nevyhnutná. Jonas znovu otvorí priechod a Katherina sa pokúsi cez neho dostať k Mikkelovi. Clausen dostane príkaz na prehliadku továrne a spolu s Charlotte objavia schované sudy s radioaktívnym odpadom. 17 ročný Jonas sa stretne s Marthou, no ich stretnutie pokazí Adam. Noah sa dostáva do bunkru, kde už čakajú Peter, Klaudia a Elisabeth. V továrni sa z odpadu vytvorí hmota a cez ňu vidí Charlotte svoju dcéru( a matku) v roku 2053. Jonas, ktorý oplakáva Marthu sa stretne s ďalšou verziou Marthy, ktorá mu povie, že nie je dôležité z akého roku je, ale z ktorého sveta...Vynikajúci koniec, niet čo dodať. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemám slov. Fantastický konec druhé řady. Skvěle vybraný song na konci epizody. Finále série správně strhující, šokující, gradující. Při poslední scéně mi spadla čelist. MILUJU TO! ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celou druhou serii jsem si rikal: doufam, ze se tvurci nezapletou s paralelnimi dimenzemi. Obaval jsem se, ze by to byl takovy gulas, ze to uz tvurci neustoji. Ale necham si benefit of the doubt a rozhodne si pockam na treti serii. ()

Franc1s 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvl to bylo něco!!! Jak chtějí všichni všechno změnit a napravit, při tom vlastně dělají vše jak mají, aby to vyšlo...Ale někde se musela stát chyba, když už nejde o čas,ale o svět? 🤔 Noo čumím jak puk a jdu dát první díl další série 👍🍾💥 ()

Kimkong 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Odtajněny snad už všechny rodinné vazby. Matka je i svá vlastní babička. Apokalypsa, tam se dá ještě navazovat. Třeba někdo neumřel hned. A nové dějství v podobě posunu nejen v čase ale i paralelní vesmíry. ()

VendaCiki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nooo... Tak ne jen že už v tom velkém zmatku času mám bordel, tak tam ještě přibyde jiný svět. Stále poutavý, dech beroucí děj od německé produkce. Stále koukatelný a věřím, že další série bude pecka ()

oasismanik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani nie tak mindfuck na druhú ako mindfuck na dvanástu :) Absolútne si neviem predstaviť tých, ktorí toto pozerali po seriách hneď ako to vychádzalo, chválim a ďakujem svojmu minulému ja, ktoré sa raz zaprisahalo, že už nikdy nebude začínať pozerať seriál, ktorý ešte nie je dotočený. ()

argo.smile 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No ty vole!!! Vsetko je prepojene a najma ta uplna posledna scena s nastupom staronovej ppstavy ma dostalo. Stal sa z toho moj najoblubenejsi serial. Ale kurva, kto ma teraz cakat na dalsiu seriu a cim si vyplnim cas cakanim? ()

Reklama

Reklama