Reklama

Reklama

Mike Kendall (John Hawkes) je bývalý policajt, ktorý stratil svoj odznak a dôstojnosť, ked' podľahol alkoholu. Jedného dňa nájde pri ceste polomŕtve mladé dievča, ktoré neskôr následkom svojho zranenia v nemocnici podľahne. Mikeovi je celá situácia ľúto a preto sa rozhodne na vlastnú päsť vypátrať jej totožnosť a osud. Avšak honbou za vrahom dievčaťa vystaví svoj život ako i životy svojej rodiny veľmi veľkému nebezpečenstvu. (sochoking)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (36)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemný thriller s prvky dramatu a dokonce i komedie, který se ale zároveň neštítí hned několika realistických, brutálních scén, a figuruje v něm jedna náramně koukatelná přestřelka. V hospodě o tom budu mluvit jako o takové slabší, přímočařejší verzi Dragged Across Concrete, což ovšem míním jako tu největší pochvalu... ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Taková příjemná malá kriminálka o chlastajícím policajtovi, co přišel o odznak a soukromé hledání vrahů holky, kterou našel u cesty, je věc, která by ho mohla vrátit zpátky do hry. Je to sice podle šablony, ale film rozhodně nenudí a kromě toho může sázet na celkem solidní obsazení. Sešla se tu docela slušná řádka známých jmen, kterým vládne výborný John Hawkes. Jinak souhlasím s kolegou cubiczchem. Ustřelená čelist nadchla i mě. 65% ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„SHLEDÁME SE NA NEBESÍCH...“ /// Po beznadějným alkoholickým úvodu přichází investigativní pátrání. Není strhující, ale fajn to ubíhá, lidi mluvěj normálně a k věci. Což je podstatný, páč to má hoďku a půl. Pak se to dokonce ještě zlepší, když Mikemu začne docházet, že tenhle případ mrtvý děvky mu může pomoct k návratu ke sboru. Jednoduchej a funkční příběh, zakončenej až westernovou přestřelkou. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem chlastající policajt. 2.) Mám rád krimi a Poirot mě nebaví. 3.) Thx za titule „vočko“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Torpid 

všechny recenze uživatele

Přijde mi, že všichni zůčastnění chtěli hlavně odvést slušné řemeslo a to se jim bez výjimky povedlo. Není to v ničem originální krimi, je to bez velké hvězdy, ale všichni herci jsou minimálně dobří a John Hawkes je tak trochu nenápadně vynikající. Tohle se prostě točilo pro radost a obdiv k žánru. Mám pro takový přístup k filmařině slabost a naopak filmy s přepálenými ambicemi dost často házím do odpadu. 75% ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Konečne niekto napísal Hawkesovi úlohu priamo na jeho prepitý ksicht. Ako bývalý poliš vyšetruje vraždu prostitútky a hoci ten prípad nie je ničím výnimočný a nemá prevratné rozuzlenie, práve hlavný hrdina tomu neustále dodáva šťavu. Chvíľami je to celkom ponurý neonoir s poriadne brutálnymi prestrelkami, chvíľami to srší humorom a nadhľadom, ale pritom bez silenej snahy o hláškovanie v každej vete. Veľmi mi to dobre padlo, a teraz chcem vidieť pokračovania alebo seriálik o Mikeovej súkromnej detektívnej kancelárii. Hneď! ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení začalo v únoru 2016 a probíhalo 35 dní v Utahu. (Homerking)

Reklama

Reklama