Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Znepokojivý pohled na televizní reality show, jejíž účastníci pro potěšení veřejnosti ukončují své životy. (tribican)

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Tohle je na jednu stranu hrozně předvídatelné, ale na tu druhou je to tak napínavé, že se stejně musíte dívat pořád a přemýšlet, co příjde dál. Když opomenu fakt, že Josh Duhamel zestárl, nakynul a napíchal se botoxem, tak předvedl dobrou práci. Hlavní myšlenka je sice jak vystřižená z AHS, ale má to něco do sebe. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Vcelku slušné krvelačné show jsem viděl, mělo to chytlavý nápad a lidi celkem dobře padali jako hrušky. Tenhle příběh bych radši jako seriál než film ale přesto sebevraždy jsou super povedená záležitost sice drama bylo slabší a konec špatně uzavřen přesto jsem dobře spokojen hlavně herecky a se scénářem. ()

Reklama

Martin2195 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu, že sa jedná o drámu, tak podľa mňa tento film príliš dramatický nebol. Od začiatku je úplne jasné ako sa dej bude vyvíjať a viac menej aj to ako film skončí. Pár prekvapení tam síce bolo, no bohužiaľ boli veľmi zle zvládnuté. Žiadne napätie, žiadne budovanie energie, žiadna otázka čo sa stane ďalej. Na všetky otázky, ktoré som počas filmu mal, som dostal odpoveď v rovnaký okamih ako sa naskytli. Celkovo veľmi slabo zvládnutá dráma, herecké výkony na pomerne dobrej úrovni, no samotné prevedenie veľmi slabé. Moje hodnotenie 30%. ()

Hopeman 

všechny recenze uživatele

Ta myšlenka je celkem stará, ale celej koncept té show tak nějak nevtahuje a nevěřím že by dokázala i tak hloupou masu přesvědčit aby něco takového schvalovala, jo jasně je tam pár lidiček s plakáty jak se tomu bouří, ale něco takového by bylo možné v scifi v době kdy bude na planetě 16mld. lidí .........a ty hérecký výkony..?...a scénář.?...jako chlapíka dostane rádoby do kolen že se mu v reality začne střílet a umírat a pár dní na to už rozjíždí vlastní death show??? a ještě chce přitvrdit..?....škoda herců,potenciálu,filmového materiálu....a koulí které to taky nemá..... ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Sebevraždění v přímém přenosu, závratná čísla ve sledovanosti, reality show pro lidské hyeny, zmrdský moderátor a zakladatel v jedné osobě. Nevěrohodné, nepůvodní, leč podobný formát jsem dosud nikde neuzřel, a snaha o myšlenkový přesah a kontroverzi byla přítomna. Josh Duhamel padl do role příkladně slizce, jeho kolektiv byl také na odstřel. Giancarlo Esposito do toho dostal patřičné emoce přes svoji postavu zadluženého somráka, je nasnadě, že jeho trable nesledujeme po celou dobu jen tak nadarmo, nakonec i on končí na pódiu, aby obětoval svůj život pro blaho rodiny. A úmrtí vypadají pěkně, gore kvalitní. Největší potíž byla v kolovrátkovém duchu, který film zvolil. Smrt, rozepře ve štábu, ztrápený černoch, moderátorova sestra, smrt, rozepře ve štábu....Nakonec moderátor dostane patřičně za vyučenou. Závěr filmu přesto není nijak působivý. Herecký tým odvedl kvalitní práci, scénář poukázal na ohavnost dnešní doby, a to že film nepůsobí příliš emočně, to také mělo svůj účel. Přesto jsem postrádal náboj a dynamiku, větší spád událostí. Esposito chtěl mít vše pod kontrolou, ztvárnil jeden ze zásadních partů filmu a režíroval jej, občas zajímavě, občas jen průměrně a v rámci svých možností vlastně dost snaživě. 7/10 ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Celosvětová premiéra proběhla 11. března 2017 na filmovém festivalu South by Southwest v Austinu (Texas, USA). (BMW12)
  • Natáčelo se od 15. listopadu do 14. prosince 2015 ve Vancouveru (Britská Kolumbie, Kanada). (BMW12)

Reklama

Reklama