Reklama

Reklama

Všechny malé zázraky

  • USA All the Bright Places
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva náctiletí s osobními problémy si mezi sebou vytvoří silný vztah, když vyrazí na očistnou cestu na neobvyklá místa státu Indiana. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (60)

wege 

všechny recenze uživatele

Mám nyní v seznamu filmů, co chci vidět, 2315 položek. Ten seznam je moje pýcha, má systém, má hodnotu, je to má dlouhodobá a nikdy nekončící práce. Jsou tam klasiky, které mě z nějakého důvodu zatím minuly, filmy, které jsem prostě nestihl, nové netflixovky, je tam všechno (kecám). Používám generátor náhodných čísel na výběr, na co koukat. Chodí pešek okolo a padl na All the Bright Places (65% zde je limit pro zařazení na seznam, pokud teda neexistuje jiný důvod, který si dokážu obhájit). Ok, je to krásně melancholické, Elle pořád vypadá, jak raněné kotě, ta poloha jí sedí. Jen nevím, co nebo spíše koho bude chtít hrát teď, protože na středoškolačku už přestává vypadat. Ten týpek je prostě týpek. Mají oba trochu bordel v hlavě, ale přes první pohled, jak to působí, to zase není úplně vyhráblá blbost. Je to prostě film, který dáte v MHD cestou z práce a do práce. To je tak, když děláte na druhé straně Prahy, a nechce se vám dělat, to co obvykle, tedy číst. ()

Klara 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mi naprosto sedlo. Zatímco kniha mě tolik nezaujala, tady jsem brečela v podstatě v průběhu celého filmu. Nutno říci, že tomu napomáhal krásný a citlivý soundtrack a herecký výkon obou hlavních představitelů, hlavně tedy Elle Fanning. Pláč nepřestával ani po 15 minutách od dokoukání filmu, a to jsem si pamatovala z knihy, jak to skončí. Krása a obrovské překvapení. ()

Reklama

Kacitr 

všechny recenze uživatele

Nezasáhlo mě to. Ne tak, jak by mělo. Finch a Violet...ten vztah mezi nimi, působilo to nevěrohodně, chemie u hlavních představitelů dle mého jednoduše nefungovala. Nedokázala jsem s nimi soucítit. Zatraceně mě to štve, jelikož se snímek (kniha) zabývá opomíjenými tématy - jako je například bipolární porucha... Stopáž nějak uteče, ale ve výsledku? No nevím, dojmy skoro žádné. Ani se to nedrželo předlohy. A i když se snažím tento počin hodnotit nezávisle na ní, stále z toho nejsem na větvi. Ale soundtrack ten se povedl. Palec nahoru za Sonny & The Sunsets. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Romantiky zde bylo tak akorát. Oba hlavní představitelé jsou velmi sympatičtí a oba bojují se svými vnitřními démony. Zatím co ona si to přiznává a pomalu se zotavuje, on se v tom naopak více a více utápí a má pocit, že právě kvůli tomu ubližuje ostatním. Pomalejší rozjezd filmu vyvažuje lehká melancholická romance, která vústí v bombu plnou emocí. Konec je opravdu i pro ty největší drsňáky emočním peklem. Mě ale v tom příběhu něco chybělo, nějaká ta zajímavost, jiskra, která by to všechno oživila. Možná více zosobnit hlavní hrdiny divákovi, abychom si k nim tu cestu našli bližší než takhle. Proto hodnotím průměrem, ale rozhodne je to lepší průměr. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

O křehkosti dospívání zatížené dost fatálními životními ranami. Kluk I holka jsou sympatické rozbolavělé bytůstky. Hlavně zábavný a záhadný kluk, do toho bych se zamilovala hned. Škoda, že to skončilo tak dojímavým dlouhým martyriem, které  bylo zjevně vypočítavé, až to nebylo hezké. SHRNUTÍ: Pro puboše, když si chtějí pobrečet. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Ačkoliv se film odehrává v Indianě, natáčení probíhalo v sousedním (východním) státě Ohio. (noelcoward73)

Reklama

Reklama