Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Porno? Horor? Snuff? Ne, Troma! Z tolika šílených nápadů, geniálních hlášek a nechutných záběrů vám zaručeně exploduje hlava. Při zachraňování Tromavillské školy před Plenkovým gangem se Toxie ocitne uprostřed exploze, která jej uvrhne do alternativní dimenze plné zla. V Tromaville zatím Toxieho zlý dvojník Noxie terorizuje celé město. Situaci nezvládají ani noví hrdinové – Delfíní muž, Vibrátor a Mastur Bator. A nejšílenější dobrodružství z produkce nejšílenější společnosti Troma může začít! (Řitka video)

(více)

Recenze (115)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Né já tomu prostě těch pět musím dát!! Protože takhle jsem se dlouho u nějakýho filmu nenasmál jako u tohohle. Jako s prominutím ale ten začátek??? Ten průběh??? Ten konec?? Jako COTOJE???? Ja nevěděl u jaký scény jsem se smál nejvíc ale je to prostě fakt pecka! Béčko jak svině a ty já miluju! :))) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Všechno důležité a zajímavé už bylo řečeno v komentářích předemnou. Já bych chtěl jen dodat, že se jedná o jeden z nejlepších filmů od Tromy a najdete v něm všechny zvrhlosti, které si jen můžete přát. Všichni fandové Toxického mstitele můžou v klidu říct, že tohle bylo famózní zakončení ságy o Melvinovi a jeho hrdinských činech. ()

Reklama

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Působí to na mě jako pokus o hranej South Park. Fakt blbej pokus. Zatímco první Toxic Avenger mě dost bavil (3***), tak tohle mě fakt znechutilo. Hnus a nuda v jednom, no nedalo se na to koukat. Pár drobností mě potěšilo, jako News on march nebo Lemmy Kilmister, ale on i všechna další camea byli zabitý debilnim dabingem (nepodařilo se mi sehnat film s titulky).. Prostě bída, tohle bych si bejval rád nechal ujít... ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

[TROMA] Uf... Tohle už je fakt vrchol. Šílenost na hranici únosnosti, totální výmaz. Už klasický Toxic Avenger je ujetost, ale ve dvou dimenzích se počet kravin a úchyláren snad ještě znásobí. Jenže ve výsledném dojmu už to alespoň pro mě není nic extra, moc chaos, v tomhle případe všeho moc škodí (hlavně už to nedrží pohromadě) a pokud ve filmu postavíte na hlavu úplně všechno, nemusí to dopadnout moc dobře... V tomhle případě je úplně jedno jestli dám odpad nebo tři hvězdičky, rozhodně je to podívaná jak prase:) Největší a úplně bezkonkurenční sviňárna je zase rozjetí důchodce, tady je to totální vychutnávka, to prostě musíte vidět. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Troma Entertainment je americká, nezávislá filmová spoločnosť, založená v roku 1974. Produkujú a distribuujú nízkorozpočtové grade-Z movie snímky. Ich filmy sú určené pre úzku a špecifickú skupinu divákov. Pohybujú sa ďaleko za hranicou mainstreamového vkusu. Jedným z najznámejších tromáckych anti-superhrdinov je Toxie (The Toxic Avenger). Moje prvé stretnutie s Melvinom alias Toxickým pomstiteľom sa konalo niekedy v roku 2014, keď som po vrelých odporúčaniach a dlhom prehováraní zhliadol snímok "Toxický pomstiteľ 2". Bohužiaľ to dopadlo presne tak ako som predpokladal. Nemám pozitívny vzťah k filmom spoločnosti Troma, a tak som tušil, že ani tento titul nebude nič pre mňa. Japonská misia Toxieho ma však sklamala ešte viacej, ako som predpokladal. Nenechal som sa však odradiť a pustil som si aj nasledujúcu časť s poradovým číslom tri "Toxický pomstiteľ 3: Posledné pokušenie Toxieho". Mal som z toho rovnaký pocit ako z predchádzajúceho dielu. Nedokázal som prísť na chuť primitívnemu humoru, ktorý mi tvorcovia tohto braku naservírovali. Obom týmto titulom som dal jednu hviezdičku. Ubehlo zopár rokov a ja som sa náhodou dostal ku filmu "Toxický pomstiteľ 4: Masaker v meste". Tak som si povedal, že dám ešte Toxiemu šancu a skúsim si to pozrieť. Je to proste Troma, niekomu sa to páči, niekomu nie. Mne sa to nepáči, ja sa pri tom nedokážem pobaviť. * ()

Galerie (51)

Zajímavosti (7)

  • Ve filmu se měl objevit i Hugh Hefner (zakladatel a šéf časopisu Playboy), ale jeho právníci mu to rozmluvili. Nechal se tedy z filmu vystřihnout - v titulcích na celý incident odkazuje text "Právníkům Hugha Hefnera nedík". (masw)
  • Mezi lety 1984 a 2011 se postava Toxického mstitele objevila v 17 filmech a seriálech. (gogos)
  • Do filmového komparzu byl zapojen i Lemmy Kilmister, frontman rock & rollové skupiny Motörhead. V tomto filmu se objevil dohromady ve 3 záběrech. (Filipus Muff)

Související novinky

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

23.03.2023

Organizátorem unikátního festivalu pro dospělé, tedy výhradně pro diváky od 18 let, je Kino Balt, které začalo v Praze dělat rumové kino. Hlavní koncept je jednoduchý – každý divák v ceně vstupného… (více)

Reklama

Reklama