Reklama

Reklama

Jackals

Trailer 1

Obsahy(1)

Bohatá rodina sa snaží získať späť syna, ktorý sa stal členom zákerného kultu. Pre mladého muža sa stal kult novou rodinou ato i napriek tomu, že má novorodené bábätko. Puto je tak silné, že si členovia preňho počas noci prídu a rodinu čakajú najbrutálnejšie hodiny ich života. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (47)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Zase nějaký vraždící hovada se dobývaj do domu americké rodinky. Tentokrát je to fanatická sekta, která si přišla "vyzvednout" jednoho ze svých unesených členů. A jelikož jim nechybí nože, sekery a obrovská touha po krvi, tak to vypadá na docela zábavnej večer. Teda alespoň pro diváka. Hlavní postavy se uvnitř domu zabarikádujou a snaží se čelit útokům maskovaných šílenců, ale rychle se ztenčující stav rodinky napovídá, že dneska jich moc nepřežije... Solidně natočená "Home Invasion", která spíš než na brutalitu sází na napětí a celkem se jí daří i vyvolat nepříjemné pocity skrz tu zdejší beznadějnou situaci. Pro Greuterta je to tak po hodně dlouhý době horor, co nás vyloženě nenasral. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Aaa další vlci, co čekají před dveřmi, ale tihle vlci sou aspoň zábavný. Film má sympatické obsazení, hlavně je to můj oblíbený upír Stephen Dorff a hezky to i docela odsejpá. Film má sice pár drsných scén, ale ta psychologická stránka je tady prostě lepší. A tak největším problém, ve filmu je ono opět proklínané a všemi nenáviděné kliše, takže předvídatelnost některých situací je opět úsměvná. Ale zase konec, to vytáhl na ty tři, byť to bylo jen tak tak. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Vcelku příjemný film v rámci žánru nezvaná domácí návštěva, byť zde byla nepřímo pozvaná. A až později jsem si uvědomil, co znamenalo intro. Takže rodina si unese syna, co skončil u jakéhosi rohatého vlčího kultu. Najme si mariňáka, co ho má psychologicky zpracovat. Popravdě, mariňák moc chytrý nebyl a nepřítele hrubě podcenil. Členové kultu tedy dorazí v noci (jak jinak), aby si vzali, co (kdo) jim patří. Měli docela slušivé ohozy a ty dlouhé sukně evokovaly Hellraisera. Minimálně od poloviny je snímek dost napínavý a těžko říci, zda předvídatelný. Postavy se občas zachovají hloupě, ale já si konec tedy rozhodně představoval jinak. Mrtvých není málo, s krví je to horší. Tedy přesněji s gore. Těšil jsem se na stažení z kůže, případně nějakou odseknutou hlavu. I když podříznutí bylo stylové. Solidní hudba a potěšilo mě, že ručka je jen v úvodu, jelikož být celý film FF, tak ho nedám. 3,5* ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Ďalšia drsná varianta na sofistikované francúzske Oni i priamočiarejšie americké Oni. Nápad s členom rodiny v ohnisku diania zaujímavý, ale o to viac náročnejší na prácu s postavami a ich chovaním. Čo s obmedzenými režisérovymi schopnosťami a notnou dávkou dejovej hlúposti Jackals fatálne podráža. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Dost dobře natočená home invasion, která měla poměrně zajímavé a originální východisko, ale postupem času upadla do klasických známých mantinelů a ve výsledku nepřinesla jakoukoli nadstavbu. Jako žánrové cvičení to nicméně funguje solidně. Když to má být napínavé, tak to napínavé je, postavy jednají snesitelně, postupující pnutí mezi nimi působí reálně a celkově se prostě u Jackals dá zažít nějaké to fandění. Pro hororové diváctvo lačnící po čisté žánrovce tudíž doporučitelné. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Jared Rivet napsal scénář k filmu už v roce 2006. (ČSFD)

Reklama

Reklama