Reklama

Reklama

Trojitá hrozba

  • Slovensko Trojitá hrozba (více)
Trailer 1

Skupina hrdlořezů dostane zakázku zabít bohatou dědičku čínského miliardáře, která chce část svých peněz darovat na boj proti zločinu. Zdá se, že se žena smrti nevyhne. Naštěstí ale narazí na tři bývalé čínské vojáky, kteří jsou odhodlaní jí pomoct... Komando několika zabijáků napadne základnu MI6 v jihoasijské džungli poblíž města Maha Jaya. Žoldnéři vystřílejí obránce a z vězení osvobodí nebezpečného teroristu Collinse. Základnu pak následně vyhodí do vzduchu. Co, však zabijáci nevědí, je, že jejich útok přežil jeden z obránců, Jaka. Ten za několik dnů ve městě v nelegální aréně, kde se pořádají turnaje v thajském boxu, najde dva z útočníků, Payua a Long Feie. Jaka přímo v aréně vyzve k souboji Payua a při souboji mu řekne, že ho chce zabít. Komando, které napadlo základnu, nezabilo jen najaté vojáky, ale i ženu Jaky. Jaka však svůj souboj s Payuem prohraje. Zraněného Jakau vezme Payu do svého domu, kde se Jakaovi snaží vysvětlit, že Payu a ani Long Fei nechtěli na základně nikoho zabít, že sami byli podvedeni zabijáky, kteří si je jako místní stopaře najali. Payu a Long Fei věřili, že jsou na humanitární misi. V té době do města přilétá čínská dědička bohatého realitního podnikatele, Xian. Ta je rozhodnuta část svého jmění darovat na boj proti místnímu zločineckému syndikátu. Jaka z domu uteče a přivolá na Payua a Long Feie policisty. Ti oba muže zatknou a převezou je na policejní stanici. V té době jde Collins se svými zabijáky do akce... (TV Prima)

(více)

Diskuze

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

jinak týpci se při zdejších bitkách i potili, neviděl jsem, že při night comes for us, někdo utrpěl něco vyloženě vážného :))

na příspěvěk reagoval TheDarKnig, TheDarKnig

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Flipnic-RE

tak to ani náhodou. choreografie v Night byla absolutně mizerná, bez kompletní logiky a osekaná jen pro gore-fest. Byla nudná, monotoní a nezajímavá. Nechápu, proč bych já měl bejt z té choreografie a z toho co se tam děje šokovanej, když to bylo CGI a ty postavy tam NEREAGUJÍ na bolest. Proč bych měl pak reagovat já? Akce vyvolává reakci. Taky byl problém, že to bylo roznesené po celém filmu, takže film nenabídl nic jiného, než jen souboje.

 

U zdejší choreografie se objevují náročnější kousky, bez CGI výpomoci. Ta výměna chvatů mezi Adkinsnem a Tonym byla dynamická, pak se z kopů a otoček, přešlo na nůž/escrima. Krátkej fight mezi tonym a ikem taky nabídl solidní výměnu chvatů, bohužel bitka byla moc krátká. By mě zajímalo v čem by night comes for us mělo bejt lepší?

Flipnic-RE

Flipnic-RE (hodnocení, recenze)

Je to volovina a Night come bylo mnohem lepší. Jak ve figthech, tak v gore ... 

na příspěvěk reagoval Ouwen

Ellmariachi

Ellmariachi (hodnocení, recenze)

Tady neni o cem. Je to krasne tupy jak jen tyhle filmy umi byt. A stejne tak zabavny. Velka spokojenost :-) 

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Jump Adkinse na auto, jeho double kick na Ika/Tonyho, Tonyho dva kopy na hlavu proti Adkinsonovi z hlavy už nikdy nedostanu. Prskal jsem nadšením jak malej kluk :) jinak naprosto chápu kritiku lidí, co dávaj málo hvězd. 

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

gein

podle mě je složité mixovat tolik bojových stylů, jako silat, takekwondo, thajskej box atd atd atd, dohromady aby každej fighter vyniknul maximálně. Uwais se musí brzdit v těch bitkách, aby pak vynikl tiger nebo v malé roličce celina. 

na příspěvěk reagoval gein

gein

gein (hodnocení, recenze)

Ouwen

Jo sem říkal že to není katastrofa ,ale úplně dobrej film,ale tak zase jako pánové nasadili v solovkach vysokou laťku,ale i tak já byl fakt spokojenej

na příspěvěk reagoval Ouwen

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

ale jinak chápu tvoje námitky. ta angličtina je fakt pain in the ass, a taková sestava se už nesejde, takže tak. souboj s granátometem byl podle mě zajímavej a pěkně se využívalo prostředí.

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

gein

přeci jen, líbí se mi ta kamera, jak je těkavá. Johnson se fakt zlepšil jako režisér :)

na příspěvěk reagoval gein

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

mzss1

Musel jsem se trošku naladit na to. Ještě jsem si pustil něco z policejní stanice a za mě je to dostatečně atraktivní, i když potenciál není 100%, tak mi to přijde dostatečně fyzické a dynamické.

na příspěvěk reagoval gein, TheDarKnig

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

"Prostě chci vidět pozitivní komentáře i negativní a z obou dvou si něco chci vzít". 

 

 

"No, scifi možná, ale adkins co koktá a je v blázinci? No fucking way. Radši si pustim eliminators znovu".

 

 

 

 

ten pocit, když s každým vyjebete a oni o tom neví. 

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

TAK PÁNOVÉ, PUSTIL JSEM SI PRVNÍ SOUBOJ V RINGU.

 

Uwais vs Tiger - výsledek: PARÁDA. Je to natočený fádně, kamera fakt nepodporuje chvaty a tak podobně, ale je to přehledně sestříhaný, navazuje to a choreografie mi přijde docela zajímavá. Miluju výměnu dynamických chvatů a pot z toho stříká. Je to dostatečně dynamické a kluci perfektně předstíraj, že se perou, i když je vidět že některé kopy nezapadaj ani omylem, tak díky jejich reakci, to kontaktně působí. 

Souboj na můj vkus i docela solidně dlouhej, rychlej a pokud ty další bitky budou vypadat trošku líp, tak by to na ten průměr mohlo dát. Ale je znát, že Uwais se dost brzdí se Silatem.

na příspěvěk reagoval mzss1

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

gein

Mě nevadí, když má někdo jinej názor. Vadí mi, když se diskuze zasírá hovnama, které s kvalitami filmu nemaj nic společného. Já nevim, proč se tady kluci mezi sebou uráží. Prostě chci vidět pozitivní komentáře i negativní a z obou dvou si něco chci vzít. 

gein

gein (hodnocení, recenze)

Každý má právo na svůj názor a druhý by ho měl respektovat a ne abysme se tady napadali nebo si nadávali,už takhle se svět řítí do sraček:D

na příspěvěk reagoval Ouwen

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Je docela škoda, že se musíte proti sobě stavět jen kvůli tomu, že někdo měl jinej názor než ten druhej. Ale upřímně, radši si přečtu ty kritické komentáře, protože ti co píšou pozitivní, jsou koukám bez nějakého důvodu útočný na zdejších pár jedinců, kteří vlastně využívaj potenciál komentáře a vlastního názoru, naplno.

Už to, že můj oblíbenej evil phoenix dal 3* asi značí, že v tomhle filmu je nenaplněnej potenciál. Já očekávám prvotřídní souboje a dneska to tady rozseknu svým hodnocením. 

 

Jo a furt tady do mě někdo rejpe, tak to udělám jinak. U filmu se mám sice bavit, ale já nějak kašlu na nějaké zavedené normy. Furt, každej den aby někdo někoho poučoval, jak má sledovat film, jak se má chovat a jak se má přizpůsobovat, bleju z toho.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

mzss1

Asi viděli jiný film než my :) z mých oblíbenců zatím nešel nikdo pod 4* mám tu topku sestavenou opravdu dobře :)

gein

gein (hodnocení, recenze)

Alfred Hitchcock vždycky říkal"vždyť je to jen film" a každý musel vědět že z toho nebude další zátah a nebo neporazitelný,ale i tak musím říct že to je režisérův nejlepší film a a koukal jsem na to asi už 3x a ty bitky vážně nejsou špatný má to i dobrý střih a mistama vážně dobrý zásahy a údery,takže podtrženo sečteno já se bavil královsky

Reklama

Reklama