Reklama

Reklama

Trojitá hrozba

  • Slovensko Trojitá hrozba (více)
Trailer 1

Skupina hrdlořezů dostane zakázku zabít bohatou dědičku čínského miliardáře, která chce část svých peněz darovat na boj proti zločinu. Zdá se, že se žena smrti nevyhne. Naštěstí ale narazí na tři bývalé čínské vojáky, kteří jsou odhodlaní jí pomoct... Komando několika zabijáků napadne základnu MI6 v jihoasijské džungli poblíž města Maha Jaya. Žoldnéři vystřílejí obránce a z vězení osvobodí nebezpečného teroristu Collinse. Základnu pak následně vyhodí do vzduchu. Co, však zabijáci nevědí, je, že jejich útok přežil jeden z obránců, Jaka. Ten za několik dnů ve městě v nelegální aréně, kde se pořádají turnaje v thajském boxu, najde dva z útočníků, Payua a Long Feie. Jaka přímo v aréně vyzve k souboji Payua a při souboji mu řekne, že ho chce zabít. Komando, které napadlo základnu, nezabilo jen najaté vojáky, ale i ženu Jaky. Jaka však svůj souboj s Payuem prohraje. Zraněného Jakau vezme Payu do svého domu, kde se Jakaovi snaží vysvětlit, že Payu a ani Long Fei nechtěli na základně nikoho zabít, že sami byli podvedeni zabijáky, kteří si je jako místní stopaře najali. Payu a Long Fei věřili, že jsou na humanitární misi. V té době do města přilétá čínská dědička bohatého realitního podnikatele, Xian. Ta je rozhodnuta část svého jmění darovat na boj proti místnímu zločineckému syndikátu. Jaka z domu uteče a přivolá na Payua a Long Feie policisty. Ti oba muže zatknou a převezou je na policejní stanici. V té době jde Collins se svými zabijáky do akce... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (111)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $10miliónovTržby USA $76,289Tržby Celosvetovo $345,900▐ Preveliká škoda, dať dokopy v jednom filme toľkých karate bitkárov, ktorý sa vedia vo veľkom predviesť, kto ponúkne razantnejší kopanec a vytrieskať z toho len zlepené béčko, nooo, fakt škoda. Miestami príde na fakt nezmyselné scény, strieľanie od pása, takže zbytočne preplácané. /45%/ ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Jen zlomyslný sabotér, nebo totální patlal dokáže proměnit all-star akční biják v ohňostroj marnosti. Bohužel Jesse V. Johnson se do paměti fanoušků bojových filmů zapíše jako neschopák, který pohřbil film, který měl být nejvelkolepější peckovačkou nového tisíciletí. Navíc jí opravdu být i mohl, protože na rozdíl od geriatrických a senilních Expendables se tady sešli největší talenty a machři Západu a Dálného východu, kteří jsou sami praktikanti bojových umění. Kdyby tohle dostal do rukou někdo, kdo ví, jak správně snímat bojové kontaktní sekvence, jako třeba Isaac Florentine, nebo neřkuli Chad Stahelski, byla by z toho adrenalinová nirvána. Jenže Johnson hází do hajzlu dovednosti svých představitelů i práci hlavního choreografa, když nepochopitelně inscenuje celé finále filmu ve tmě. Navíc tady i v jiných pasážích drží kameru příliš blízko, takže nedá dostatečně vyznít dovednostem zúčastněných a fyzickému rozměru scény. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem se i vzhledem k obsazení kurewsky těšil a musím konstatovat, že i přes ty lehké obavy po některých komentářích zdejších inteleguánů jsem nakonec maximálně spokojen. Uznávám, že Adkinse se dalo i víc využít a v bitkách byť je jich požehnaně není k vidění nic převratného co se choreografie týče, ale jsou drsný svižný, kontaktní a přehledně natočený, tak nevím co by jste kurwa ještě chtěli. Jasně scénář není oscarovej, ale je dostatečně funkční. Taky jsem vzhledem ke jménu režiséra nečekal zázraky, ale tady se překonal.80% ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Na toto som sa tešil ako už dlho na nič. Dať dokopy štyroch pravdepodobne najväčších majstrov martial-art na svete (Chen, Jaa, Uwais a pre ozvláštnenie Adkins...) mi napovedalo, že to bude tutovka. No a ono to až taká bomba nebola. Dejovo je to tak poťahané za vlasy až to bolí... Ale stále je to akčná rúbanica, ktorej úroveň v hollywoode nenájdeš. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Achjo velmi nevyužitý potenciál. Svěřit největší martial arts hvězdy současnosti obyčejnému rutinérovi byl špatný tah ( Tohle měl bezpochyby natáčet někdo asijského původu). To, že příběh je obyčejný se dalo očekávat, ale že to bude tak nezáživné, nezábavné a ještě k tomu všichni mluví Anglicky, což mi trhalo uši a umocňuje to akorát tak už dost špatné herecké výkony. Jako další velký mínus vnímám, že tu všichni běhají se zbraněmi ( Tony s M4 really?) tady se nic jiného než ruce,nohy, nože nemělo používat. Samotných soubojů není vlastně moc a krom finále zbytek za zmínku téměř nestojí a nikdo se k nim vracet nebude. Nejzajímavější souboj zřejmě Tony/Adkins, kde dojde i k náročnější choreografii, ale trval sotva dvě minuty, což netrvá ani nejrychlejší orgasmus. Na lepší průměr to stačí, ale očekával jsem buď zábavnější či alespoň dravější věc. Vypadá to, že si budu muset počkat na dalšího Tjahjanta, který jako jediný pochopil, že bez násilí už obyčejné souboje z míry nikoho nevyvedou. 60% ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Ve scéně, kde Scott Adkins (Collins) skáče na přední kapotu jedoucího automobilu, byl do určité míry zapojen kaskadér. Začáteční skok provedl Adkins sám. Rukavice, kterou Adkins prorazí přední sklo, byla vyztužena kovovým plátem, aby nemohlo dojít k úrazu. Počítalo se s tím, že řídit bude kaskadérka, ale dopadlo to tak, že za volantem seděla Celina Jade (Xian). (Rominator)
  • Zbraně použité ve filmu byly: útočná puška AK-47, M4, Steyr AUG 77 a Tavor. Dále se ve filmu objevil kulomet M60 a granátomet M32. (K98)
  • Postava, kterou hraje JeeJa Yanin, se jmenuje Mook a původně se počítalo s tím, že ji bude hrát mužský herec. (Rominator)

Reklama

Reklama