Reklama

Reklama

Souboj s rodinou

  • Velká Británie Fighting with My Family (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Srdečná komedie Souboj s rodinou je natočená podle neuvěřitelného skutečného příběhu úspěšné wrestlerky Paige. Paige a její bratr Zak, kteří se narodili do harmonické rodiny zápasníků, jsou nadšení ze své životní šance zúčastnit se konkurzu do WWE. Místo v tomto výcvikovém programu však nakonec získá jenom Paige, která musí opustit rodinu a čelit novému drsnému světu na vlastní pěst. Paige si na své cestě musí sáhnout na úplné dno, bojovat za své blízké a nakonec dokázat světu, že právě to, co ji odlišuje od ostatních, by z ní nakonec mohlo udělat hvězdu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (245)

Fr 

všechny recenze uživatele

„JMENUJU SE PAIGE A TEĎ TADY VLÁDNU JÁ!…“ /// Rodina posedlá wrestlingem – což kurva JE divnej sport (a je to vůbec…no to je jedno…). Film je v první třetině celkem zábavnej. Možná je to takovej buranskej humor, ale zasmál jsem se. Taky je z něj cejtit atmosféra vítězů a dokáže vyvolat endorfiny štěstí. Pak se samo ukáže, že cesta za slávou není žádnej med, takže není nouze o dramatický okamžiky. Jak v tréninku, tak v rodinným kruhu. Složitě řečenu - přesto, že jde o wrestling v první řadě, tak v neposlední řadě nejde jen o wrestling. Je to taková „podpráhová“ reklama na tenhle sport, která mi nevadí, celkem mě baví, ale … /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Ségra mi vyfoukla místo v …(dosaď si sám). 2.) Miluju ring! Ať už se tam dělá cokoliv. 3.) Thx za titule “num71“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ * ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Počas celého film som netušil, že to je životopis nejakej skutočnej wrestlerky, ale bral som to ako normálnu komédiu. A ako komédia to nejak extra zábavné nie je. Sem tam sa podarí nejaký vtip Nickovi Frostovi, ale to je tak všetko. Našťastie dramatická línia funguje celkom dobre a občas ma film dojal. Najviac sa mi páčilo zobrazenie toho, aké ťažké je byť wrestlerom. Na pár megahviezd pripadá niekoľkonásobne väčšie množstvo chudákov, ktorí celý život živoria v nejakých lokálnych ligách za pár drobných. Nie je to podané tak depresívne ako vo Wrestlerovi s Rourkeom, ale aj tak ma prekvapilo, že je tak výrazná línia v rodinnom filme. Môj najväčší problém mám asi s hlavnou postavou. Jej predstaviteľka je síce sympatická, ale tá postava je taká nemastná neslaná a celý film som čakal kedy sa už konečne rozohní a stane sa z nej tá drsná showmenka. A nestalo sa to ani ked bola v ringu. Pritom skutočná Paige v tých pár zostrihoch, ktoré som si pustil pôsobí oveľa charizmatickejšie a zábavnejšie ako je podaná v tomto filme. Škoda. Už tradične sa neoplatí pátrať po tom ako to bolo v skutočnosti, lebo zase zistíte, že si to filmári znova kopu vecí prifarbili. Z hercov ešte spomeniem Vince Vaughna, ktorého postava trénera ma zaujímala viac ako príbeh hlavnej hrdinky. A Rock si aj v tých pár scénach ukradol film pre seba. Je to proste extra sympaťák. Škoda že hrá v tak priemerných filmoch. Výsledkom je ďalšia tuctová jednohubka, ktorá oprávnene zapadla. 5/10. ()

Reklama

marhoul 

všechny recenze uživatele

Wrestling bývala zábavná kravina, která mě dokázala začátkem devadesátek rozesmát, tehdy už jako vyčpělé retro, rozhodně víc, než tahle kravina, kterou jsem si pustila, vlastně ani nevím, proč. Pudžina mě nebaví nikdy v ničem, nepříjemná vizuálně i herecky, asi mě nalákalo obsazení Leny Headey, ale byl to krok vedle. Na to, co z ulítlého tématu šlo vyrazit za komedii, je to bída s nouzí, několik scén z Formanova Muže na měsíci vydalo za exkluzívnější prču než ukrákaná céčková břečka tohoto rázu.   Jedna za Dwaynea a druhá za scénku u večeře. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Bolo úplne logické, že sa popularitu wrestlingu bude snažiť dosiahnuť Dwayne Johnson, inak zvaný aj The Rock. V tomto príbehu podľa skutočnej udalosti hraje sám seba a má len zopár štekov, takže jeho fanúšikovia si neprídu na svoje. Film je to však veľmi príjemný, nehraje sa na nič výnimočné, má vtipné i vážne okamihy a pochopiteľne apeluje na všetky dobré športové vlastnosti. ()

Wade Wright

všechny recenze uživatele

Stephen Merchant si to dává jako pán. Se srdíčkem na správném místě udělaná práce. Sympatické postavy se kterými si lehce uděláte vztah skrz jejich prokreslenost a velice dobrý scénář. Skála mě už dlouho v ničem nebavil tak jako tady. Wrestling mě jako sport totálně mijí, ale dokážu ocenit kvalitně odvedenou práci. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (22)

  • Ve skutečnosti Paige držela titul ještě před jejím debutem v show Raw jak tomu bylo ve filmu. Vyhrála totiž i NXT Women Title a stala se tím první ženskou šampionkou v NXT. (Polák)
  • Film je založen na příběhu hvězdy wrestlerské WWE Paige a její rodiny. (BMW12)

Reklama

Reklama