Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Městský údržbář Gerard (Gérard Depardieu), který má až po krk toho, jak ho jeho nevěrná žena a rodina využívají, tajně uteče do poklidné vesničky na francouzském venkově, aby zde začal nový život. Místní ho okamžitě přivítají s otevřenou náručí a on si pronajme pokoj ve starém hostinci, který vede výstřední a rozkošná Barbara (Catherine Deneuve). Uchvácen její krásou i podivným chováním, Gerard se konečně odhodlá vyjádřit Barbaře své sympatie. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Zase jednou malarkey doporučil film. Přitom už tady všichni víme, že když malarkey doporučuje film je třeba sednout na sajuz 7 a utéct před oním filmem na jinou planetu. Já jsem však blbec a zase jsem se dal nachytat. Musím však malarkeyovi uznat, že ho tentokrát trošku chápu, kdo by se netěšil na další filmové setkání Catherine s Gerardem, ovšem kdo mohl čekat, že dostane tak tuctově nudnou a ohranou zápletku. Úplně mě je líto jejich talentů na tohleto. Gerardova postava byla milá a ta vesnička, z fleku bych si tam chtěl chvíli žít, tedy pokud tam nejsou v realu kofoly, přece jen se jedná o Francii, ale prostředí a atmosféra francouzského městečka má zásadní vliv na mých hvězdičkách. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Já nevím, co dělám špatně. Pokaždé, když Enšpíglovi doporučím film na večerní pokoukání, tak je to většinou průser. A přitom tady mi hrálo do karet například herecké obsazení. Vždyť vidět ve filmu pohromadě Catherine Deneuve a Gérarda Depardieu je docela super, ne? Kór, když jsem Gérarda dlouho neviděl. Nakonec ale musím říct, že by bylo lepší, kdybych ji neviděl. Po většinu filmu jsem si říkal, že jediné, co je na filmu jakž takž ok, je fakt, že konečně vidím Gérarda. Ale jestli to na jeho persónu není přeci jen trošku málo. ()

Reklama

MUNRO 

všechny recenze uživatele

Filmu by spíše slušel název-Dobrák k pohledání,než Trouba k pohledání.Ale to už je taková tradice Českých produkčních společností vymýšlet nesmyslné názvy k filmům,které pravděpodobně nikdo před uvedením u nás nikdo ani neviděl.Jinak téměř tradičně nesdílím většinu komentářů zde,z mého pohledu jde o naprosto pohodovou komedii z mé oblíbené Francouzské produkce.Je třeba si uvědomit,že jak Gérard,tak Catherine jsou v důchodovém věku a těžko budou na plátně předvádět nějaké pohybové a řachandové eskapády jako v osmdesátých letech.A pokud je chceme vidět v tomhle pokročilejším věku v jednom filmu(a já chci!!!),musíme se logicky smířit s tím,že nepůjde o nějakou crazy-comedii.Naopak Gérardovi tahle poloha pohodáře sedí naprosto dokonale.Co mně osobně na filmu jako jediné neskutečně vadilo,ale to byl jen můj osobní problém,byl prochlastanej a protivnej hlas paní Balzerové,díky čemuž jsem se ani netěšil,až se v záběru objeví a promluví Catherine Deneuve.. ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Vydržal som to pozerať do polovičky. Vlastne ani neviem o čo tam išlo a prečo sa to volá "Trouba k pohledáni". Nudil som sa a Depardieu vypadal ako by mlel z posledného. Bude rád ak sa dožije ešte zopäť rokov. Na miesto herectva by sa mal začať poriadne venovať zdravému životnému štýlu. Už nejeden rok si určite nevidí na vtáka pri močení. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Ne až zas takový průser. Když se teda mlčky smíříte s tím, že GF nemůže ani chodit, jak je tlustej. A nemyslím, že by ho maskovali pro film, protože jeho postava být tlustá nemusí. Deneuve má mnohem větší part a Eliška Balzerová se v dabingu pěkně vyřádila (excelentní výkon). CD zestárla, GD zprasečkovatěl, ale pořádně. Hrál tam ještě někdo další? Motivace Gerarda (ve filmu se jmenuje stejně, alespoň pokud jde o křestní jméno) je prazvláštní, ovšem na ní stojí celý film. V HBO ten film neviděli, když překládali synopsi :-) ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Názov filmu vidno až v 12 minúte. (figis20)

Reklama

Reklama