Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Natalie (Rebel Wilson) je newyorská architektka, která se velice snaží, aby si jí v práci všimli. Je však větší pravděpodobnost, že ji její kolegové požádají, aby jim donesla kafe nebo koblihu. O tom, že by mohla navrhnout nový městský mrakodrap, si může nechat jen zdát. A co je nejhorší, Natalie je celoživotní cynik, zejména pokud jde o lásku. Když se ji však v metru pokusí zloděj okrást o kabelku, udeří se do hlavy a zůstane v bezvědomí. Po probuzení zjišťuje, že její život se náhle proměnil v její nejhorší noční můru - romantickou komedii. A právě Natalie je její hlavní hvězda. (JustMeeKatie)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Menej je niekedy viac... Námet filmu poňatý ako paródia na všetky klišé bol perfektný, lenže to neustále tlačenie na pílu bolo skôr na škodu ako úžitok. Ak si pamätáte, pokus o paródiu na romantické komédie tu už bol v podobe Date Movie - ale to bola naozaj bieda. Takže v porovnaní s týmto bolo Isn't It Romantic oveľa lepšie (to už by bolo dosť zlé, keby to bolo horšie, však?). Rebel Wilson je fajn, ale už začína byť predsa len dosť okukaná, a tak jej počiatočné čaro na filmovom plátne trochu vyprchalo. Do hlavnej úlohy v tomto filme mi vôbec nepasovala. Ale koncept filmu bol fajn, bol celkom pozerateľný, sem tam sa na tom dalo dokonca aj zasmiať. Celkovo je to však taký light priemer... ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Myšlenka je skvělá a začátek mě opravdu navnadil. Po příchodu do superkýčovitého světa tvůrci předvedli i několik naprosto skvělých nápadů (vypípávání sprostých slov nebo "ráno poté"). Ovšem pak vše spadlo do právě těch zajetých romantických kolejí, ze kterých si tvůrci celou dobu chtěli utahovat a vše šlo do kopru. Je to škoda, že film zůstal na půli cesty. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Slabý slabý a zase slabý. Čekal jsem nějakou komediálně romantickou šlehu, když jsem se dozvěděl že Rebel Wilson má balit bráchu od Thora. Místo toho jsem dostal něco docela jiného. Rebel Wilson by neměla dostávat hlavní role. Tohle byl castingový úlet a film nezachrání ani osmdesátkové popové hity. 30% ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Hrdinka má neposlušného ošklivého psa a práci architektky, kde funguje spíš jako sekretářka. Je cynická, ale má smysl pro humor.Její matka jí řekla: „Ženu jako jsme my si někdo vezme leda aby získal vízum.“ Film je parodie na klišé romantických komedií. Humor je postaven na tom, že hrdinka komentuje dění okolo sebe.Chlapy se zde zdají divačkám jistě sympatičtí. Ve filmu vidíme směs romantických komedií - nenáročnou zábavu, lásku, nadsázku, překvápko, polonahého šarméra vycházejícího ze sprchy. ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Úvodní třetina měla dobře našlápnuto, skvěle glosovala děj romantických komedií. Bohužel zbytku už nejen že se vytratil nadhled a původní koncept, ale navíc to nebylo ani trochu vtipné a ani nějak zvlášť zábavné. A když pak přitancovali i muzikálová čísla, říkali jste si, o co tady vlastně jde? Můžete natočit romantickou komedii podle jasných pravidel, můžete jí glosovat, můžete být originální, romantičtí, můžete ji parodovat. Ale musíte se rozhodnout, co vlastně chcete. 50% "Možná si tě někdo vezme kvůli zelené kartě." ()

Galerie (46)

Zajímavosti (9)

  • Celosvětová preiméra proběhla 11. února 2019 v Los Angeles. (ČSFD)
  • Režisér Todd Strauss- Schulson viděl během 2 týdnů přes 90 romantických komedií, aby si v nich poznamenal vizuální a narativní podobnosti. Těmi dle něj jsou New York City, Starbucks kavárny, líbání v dešti, vitrážová okna a bublinkové koupele. (hansel97)
  • Film se promítal v kinech jen v USA. Ve zbytku světa byl uveden na Netflixu. (Grimaldi)

Reklama

Reklama