Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dvě dcery ředitele Garfieldovy střední školy se dostanou do konfliktu s brutálním gangem. Jefferson Pierce nemá na výběr: bude muset oprášit svoje superschopnosti. (Netflix)

Recenze (11)

Rathe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsme se ocitli v černošském městečku, kde vede vláda gangů a působí to na mě tak, že je skoro trestné tam být běloch. Strašně mi vadí, jakým stylem se Black Lightning vrátil do "služby". Toho jako zrovna chování dvou policistů namíchlo tolik, aby začal konečně něco dělat s městem, kde si každý dělá co chce? Taky si nemůžu odpustit, ale název Black Lightning na mě působí jak slabý rasistický vtípek a ne jméno pro asi superhrdinu nebo co on je. Začalo to poměrně pomalým rozjezdem, ale pak /spoiler/, když unesli jeho dcery, mě to docela chytlo. Nicméně toto vzrušení opět přestalo, když si pro ně šel v téměř klaunovském obleku a v tu chvíli ignoroval všechny jeho priority, kdy bezdůvodně pustil pár voltů do nevinného chlapíka. A fakt nevěřím tomu, že ho jeho dcerky a ani policisti nepoznali, když je tam poměrně známá osoba. Zakončení 1. dílu dokáže nalákat na další sledování, ale mohlo být mnohem lepší. ()

liskam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není to žádná pecka, ale vyoženě špatné také ne... Jen kdyby se tam tolik neřešili ty černoši černochum a nebylo to tak ukecané... V tomhle byl Jony Cage o poznání lepší. ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabý úvod. Myšlienka dobrá, ale to spracovanie, to je o ničom. Triky biedne, vizuálom podobné klasike od Smallvillu po Flasha a hlavne Arrowa, drsnejším spracovaním by sa to zasa chcelo podobať netflixáckej marvelovskej tvorbe, ale nakoniec to nie je poriadne ani jedno z toho. Možno ešte niečo pozriem a uvidím, ale zatiaľ ma to neláka. ()

mr.twizta 

všechny recenze uživatele

DC a CW chteji sveho Luka Cage - a dost mozna ho maji. Kostym je sice trosku zatizeny jejich televizni estetikou, ale zapletka s vigilantem, ktery je nucen pauznout duchod, aby se postaral o svoji rodinu, je rozhodne vitanym osvezenim. Jefferson Pierce je charizmaticky a hlavni zaporak je albinsky cernoch. Tohle pojedu dal. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Víte, proč nesleduju věci o černejch? Protože jsou pro černý a já ztrácím přehled o postavách. A že je tady kvóta vybraná na 100%. Pilot totálně o ničem, hudba příšerná, takovou trapnou žábu bych ani nezachraňovala. Ale jako že rodina...přesto úvod celkem trapný. Ano, why now? Dávat tenhle materiál před deseti lety, nepovažuji to jako naborový matroš do "team black" s heslem: "nebuďme zlý na afroameričany", tedy v Americe. Ale Cage měl alespoň koule. Tenhle velkej méďa pro mě není v kostýmu uvěřitelný. Dost jsem se tehdy zděsila, když poprvé ukázali, kdo tam bude hrát. Žádnou sólovku jsem BL nečetla, ale z toho co jsem četla, on není takovém neforemnej buřtík s nulovým charisma. Druhý díl si zapnu jenom proto, že to je komiksárna a potom se rozhodnu. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama